Hulmuli7.5.2017 8:07
1/9
Isäni on väkivaltainen

Olen 17v täytän puolen vuoden päästä 18v. Isäni on mm. Lyönyt mua (useita kertoja), heittänyt mut kivikolle ja jopa kuristanut mua. Muistan joskus kun olin 8-9v isän ottaneeni mua kurkusta kiinni ja laittavan seinään ja uhkailevan mua, pikkusiskonikin muistaa tämän tapahtuman. Aikaisemmin isä antoi aina selkäsaunoja, mutta tämä on siltä jäänyt ja siirtynyt "isompiin" juttuihin. Isä myös aina sopivassa tilanteessa haukkuu ja morkkaa mua, haukkuu jopa vieraille joka ketuttaa ihan sikana.

Mutta näitä tapahtuu vain muutaman kerran vuodessa, että hän kimpaantuu ja satuttaa (haukkumista ja morkkaamista on lähes päivittäin). Äitille on ihan okei isän käytös ja varsinkin kun sitä tapahtuu vain harvoin. Tai jos siltä kysytään niin ei todellakaan ole okei. Mutta hän puolustaa isää usein ja tekee mut aina syylliseksi.

Viimeksi eilen hän löi mua avokämmenellä poskelle, enkä oikein tiedä ees miks. Tänää hän selitti että tarkoitus ei ollut lyödä vaan käännyttää mut toiseen suuntaan. No en tiiä sen todellisuutta sitten, koska miksi hän sitten sillä voimalla ja sillä korkeudelle tähtäsi. Jos hän olisi käännyttänyt mut niin eikö hän olisi tähdännyt olapäänkorkeudelle eikä pään?
Äiti tietysti puoltaa tätä isän tarinaa, mutta ite en oikeen tiiä mitä uskoo. Ja koska hän ytitti äitin mielestä vaan käännyttää mut niin isä on lopettanut satuttamiset kokonaa, eikä mun ole oikeutta poistua kotoa, koska ei isä ole väkivaltainen, ei.

Asun viikot eripaikkakunnalla asuntolassa, mutta sieltä on lähettävä aina viikonlopuiksi kotiin. Olen nyt ilmoittanut vanhemmilleni että nyt kun olen tänään menossa pois kotoa niin takaisin en tule. Aion siis yöpyä kavereillani. Ongelma on se että isän mielestä kun olen alle 18v, mun pitää kestää sen käytöstä, että mulla ei oo mitään ulospääsyä tästä. No asiahan on niin etten joka tapauksessa ole tulossa enää takaisin, vaikka äiti yrittää pakottaa mut äitienpäivän takia kotiin. Ylireakoinko jos lähen kotoa?