vaaleanpunveturi3.8.2017 11:22
1/4
Instagramin "pimeä" puoli

[en edelleenkään osaa käyttää demiä, joten ei mitään hajua mihin gatekoriaan tää nyt ois kuulunut]

joo. aattelin tulla tänne demiin kyselemään/keskustelemaan tästä aiheesta, koska en omien kavereiden (hah, minkä ihmeen kavereiden?) kanssa tästä osaa puhua.

törmäsin about ehkä puolivuotta sitten tälläiseen instagram-käyttäjään, joka postaili quote-kuvia jotka keskittyivät masennukseen/mielenterveysongelmiin. tällä käyttäjällä on tällä hetkellä noin 86,400 seuraajaa. eli kevyet 86 tuhatta ihmistä seuraavat käyttäjää, joka postailee päivittäin masentavia quoteja. en niinkään tuomitse tätä nimenomaista käyttäjää, enkä hirveämmin voikaan tuomita, sillä itse sorruin luomaan samantyyppisen käyttäjän, jolle postailen "recovery" aiheista quoteja. näitä tälläisiä käyttäjiähän on mm. tumbrlissa ollut jo kauan, mutta nyt niitä on ehkä noin vuoden aikana tullut paljon myös instagramiin. olen päässyt aika paljon sisälle tähän instagramin "pimeään" ( :DDD ) puoleen tämän oman käyttäjäni kautta.
huolestuttavaa tässä on se, kun 11v+ pikku-tytöt (tai mikseivät pojatkin) postailevat kuvia kun viiltelevät tai suunnittelevat itsemurhaa, tai kuvia vaa'asta joka näyttää lukemaa mikä on ihan liian alhainen. näitä käyttäjiä ei ole vain ihan muutamaa, kun oikein ryhtyy etsimään, niin niitä löytyy todella huolestuttavan paljon.
mua kiinnostais, ootteko ite törmänneet tämän tyylisiin käyttäjiin. en nyt tarkoita pelkästään itsetuhoisten pikku-tyttöjen käyttäjiä, vaan näitä muitakin quote-käyttäjiä? tai onko mahdollisesti sulla itselläs myös tälläinen käyttäjä?