Kukkuja7.4.2018 18:47
1/4
Huolissani äidistä

Mun äiti on ollut aika pitkään jotenkin masentunut. Hänellä ei ole diagnoosia, mutta hänellä tulee todella masentuneita olotiloja. Hän ei tykkää omasta kropastaan ja syö paljon. On todettu kilpirauhasen vajaatoiminta.
En usko, että mun isän äidin parisuhteella menee hirveen hyvin. Heillä ei ikinä ole kahdenkeskeistä aikaa, koska käyvät niin paljon töissä. Ja sukulaissuhteet on mitä on eli ollaan väleissä, mutta silti aina jauhetaan paskaa ja ollaan "piilo vihaisia" jostakin asiasta.
Rahahuolia on. Mun äiti tekee todella paljon töitä ja siltikään rahat ei riitä. Isäni ei ole saanut palkkaa. Ja ainii, äiti ajoi myös auton ojaan joten se on ollut nyt todella kauan korjaamolla ja vuokra-auto maksaa ihan liikaa. Ottaa vain lisää lainaa ulkomaanmatkoja ja siskon mopoautoa varten.
Silloin kun juo alkoholia niin avautuu rahahuolista,huonoista väleistä vanhempiin ja sukulaisiin ja alkaa puhumaan esim itsemurhasta. Siis mä oon vaan nii helvetin huolissani. Oon alaikäinen, mut en tiiä mitä mun pitäis tehä.