immured_soul24.5.2017 12:43
1/29
Homot eivät ole liberaalin vasemmiston lemmikkejä: Korjauksia harhaluuloista

Monesti kuulee sanottavan, että esimerkiksi homot kannattaisivat kaikkien vähemmistöjen oikeuksia ja vaatisivat yhteiskunnan muuttumista liberaalimpaan suuntaan länsimaissa. Nykyisin jopa talouspolitiikka liitetään seksuaaliseen suuntaukseen, Suomen setassa toimii lähinnä vasemmistolaisia ja Pride-tapahtumastakin on tehty punavihreä, poliittinen spektaakkeli.

Minun mielestäni tällaiset yleistykset ovat syrjiviä ja niputtavat kaikki homoseksuaalit yhteen, samoin ajattelevaan ryppääseen. Seksuaalisella suuntauksella kun ei todellisuudessa ole mitään tekemistä yksilön arvomaailman, poliittisen mielipiteen tai elämänkatsomuksen kanssa.

Konservatiivisena homoseksuaalina haluaisin hieman korjata muutamia, tavanomaisia ennakkokäsityksiä. Meitä konservatiivisia homoja on todella paljon, en ole mikään poikkeus.

"Kaikki homot kannattavat sukupuolineutraalia avioliittoa"

Eivät kannata. Ensinnäkin on olemassa hyvinkin uskonnollisia homoja, jotka ajattelevat samaa sukupuolta olevan kanssa avioitumisen olevan jumalanpilkkaa. Toisenlainen ilmiö on, ettei avioliiton katsota kuuluvan homoseksuaalien miesten elämäntyyliin ja sitä pidetään naurettavana kuten yksiavioisuutta yleensä. Monien mielestä laki on yhdentekevä, koska eivät ole itse avioitumassa missään vaiheessa elämäänsä.

Itse en vastusta avioliittolakia. Kirkon ei kuitenkaan mielestäni tule missään vaiheessa alkaa vihkimään homopareja. En ole uskonnollinen, mutta Raamatun lukeneena mielestäni käy hyvin selväksi, ettei homoavioliitto kuulu kristinuskon piiriin.

"Kaikki homot kannattavat homojen adoptio-oikeutta"

Eivät todellakaan. Etenkin miesten parissa törmää paljon adoptio-oikeuden vastustajiin. Usein perusteena on se, että lapselle on luonnollisempaa kasvaa biologisten vanhempiensa kanssa tai tällaista ydinperhettä vastaavissa oloissa. Lapsella on oikeus vanhempaan, koska huoltaja on lapselle pakollinen. Aikuisella taas ei pitäisi olla suoraa oikeutta lapseen. Adoptio ei ole mikään aikuisten tasa-arvokysymys vaan siinä tulisi aina ajatella lapsen parasta. Länsimaissa ei ole pulaa halukkaista adoptiovanhemmista.

Muutama vuosi sitten nousi kohu kun Dolge ja Gabbana-äijät sanoivat julkisesti, etteivät kannata homoadoptiota. Myöhemmin joutuivat pahoittelemaan sanomisiaan ja pyörsivät mielipiteensä paskamyrskyn keskellä. Mielestäni tapaus oli hieno. Emme me kaikki homot oikeasti ajattele vain omaa parastamme kaiken muun varjolla, vaikka julkisesti niin sekopäisten liberaalien takia onkin välillä tehtävä.

"Kaikki homot hyväksyvät transsukupuoliset ja kannattavat translakeja"

Suurin osa varmasti hyväksyy, mutta ei pidä transsukupuolisia vertaisinaan. Hyvin monen mielestä transsukupuolisuus on yhtä outoa kuin keskimääräisten heteroidenkin. Translait eivät yksinkertaisesti jaksa kiinnostaa, jos ei tunne transsukupuolisia. Yhdissä illanistujaisissa taannoin tuli homomiesten ja lesboparin kanssa puhetta, kuinka suurin osa tapaamistamme transsukupuolisista vaikuttaa mielenterveysongelmaisilta ja kuinka sukupuolen vaihtamiseen pitäisi olla kovemmat kriteerit kuin nyt.

"Homot eivät ole rasisteja tai syrji vähemmistöjä, koska ovat itsekkin vähemmistö"

Tämä on suurinta kukkua ikinä. Homoissa esiintyy ihan samalla mittakaavalla rasismia kuin muussakin väestössä. Avoimesti käytetään n-sanaa suljettujen ovien takana ja vihataan tiettyjä uskontoryhmiä.

"Homot ovat feministejä"

Eivät ole, suurimman osan tutuistani mielestä kolmannen aallon feminismi on ääretöntä paskaa. Itselläni on valetunnus suomalaisissa feministiryhmissä ja levitän materiaalia eteenpäin niin suomalaisille kuin ulkomaalaisille tutuilleni. Suosittua viihdettä kaikessa absurdiudessaan. Ikävää on vain se, että homoseksuaalit leimataan ryhmänä joksikin feministipsykoosin tukijoiksi.

"Homot kannattavat sukupuolineutraalia kasvatusta"

Enemmän olen esimerkiksi Briteissä kuullut kauhistelua tästä. Suurinta osaa tosin ei edes kiinnosta lasten kasvatus. Väitän että tuntemistani homomiehistä 90% vastustaa tai ei ainakaan varsinaisesti kannata sukupuolineutraalia kasvatusta.

"Homoseksuaalit äänestävät vihreitä tai vasemmistoa"

Kuten jo aiemmin sanoin, seksuaalinen suuntautuminen ei vaikuta poliittiseen mielipiteeseen. Enemmän siihen vaikuttaa perhetausta, asuinpaikka ja sosiaalinen asema. Nuoret kaupunkilaiset äänestävät paljon vihreitä ja vasemmistoa, olivat sitten homoja tai heteroita. Näin tapahtuu myös muissa länsimaissa. Harmillisesti Suomen vihreät on nykyisin täysin talousvasemmalla, mikä on syy sille, etten ikimaailmassa kyseistä puoluetta äänestäisi.

Itse luotan sanontaan:

"If a man is not a Socialist at 20 be has no heart, but if he remains one at 30 he has no head"


Listaan lisää, jos ja kun tulee mieleen. Kaikenlainen nurina ja keskustelu tietenkin sallittua.