Iiiiiiiina18.7.2018 20:12
1/3
Hiljainen tyttö -> kontrolliton aikuinen?

Oon tässä iltaa myöten taas ajatellu tosi paljon mun lapsuuden ja nykytilanteen suhdetta. Olin lapsena kuulemma täys unelma, en valittanu, itkeny, raivonnu tai muutakaan. Mut kuitenki mulla pinnan alla kuohu koko ajan. Nyt viime vuosina tuntuu että nää piilotetut tunteet alkaa tulla pintaan, mikä on näkyny muun muassa masennuksena.
Oon lukenu erityisherkkyydestä vähän, ja se toisaalta kuulostaa multa ja toisaalta ei. Oon tosi herkkä toisten tunteille mut en silti osaa reagoida niihin oikein. Oon siis sosiaalisesti tosi awkward ku huomaan vaikka että jotakuta harmittaa mut en osaa tehä asialle mitään.
Mulla on mun vanhempiin tosi ristiriitaset suhteet. Toisaalta ne on mulle rakkaita ja ne välittää, mut toisaalta ne on just tunnepuolella vahingoittanu mua. Mä en lapsena uskaltanu näyttää mitään negatiivisia tunteita koska joku suuttu tai mökötti sen seurauksena monta tuntia.
Anyways, nyt nykysin kun masennus alkaa olla selätetty oon huomannu kuinka vaikeeta mulle on kontrolloida mun negatiivisii tunteita. En pysty olemaan näyttämättä vihaa, ja se on tosi intensiivistä. Pari kertaa oon säikähtäny itekin kuinka nopeesti suutun ja hyvä ku en oo tilanteessa lyöny toista (siis ihan peruskinastelussa)
Tiedän et tää kuulostaa tosi oudolta mut onks ketään joka ees vähän samaistuis?