Poistunut demittäjä8.7.2017 16:27
1/5
Helpotusta ahdistukseen?

Oon siis viimeiset puolitoista vuotta ollut tosi masentunut,en oo jaksanut mitään ylimäärästä ja koulussa käynti oli tän viimesimmän lukuvuoden aikana tosi raskasta. Tosi harvoin kuitenkin lintsasin koska aattelin että semmonen rutiininomainen arki pitää mut vielä pystyssä. Tota pahaa oloa lisäsi myös e-pillerit joita söin n. puolivuotta. Lopetin ne viikko sitten ja alotin ehkäsyrenkaan pienemmän hormonimäärän takia koska niistä pillereistä kyllä tuli paljon kaikkea muutakin,mutta päällimmäisin syy niiden lopettamiseen oli se masentuneisuuden lisääntyminen. Nyt oon viikon käyttänyt rengasta ja oon huomannut että en itke koko aikaa ja oon saanut aikaseksikin jotain, vaikka pikkujuttuja ovat olleetkin. En siis todellakaan koe vielä että masentuneisuus olisi kokonaan kadonnut,mutta olo on välillä ihan hyväkin. Mutta vaikka masentuneisuus on vähän helpottanut, mua on alkanut ahdistamaan aivan törkeenä kaikki. Mietin siis koko ajan pään puhki kaikissa asioissa, ahdistaa käydä kaupassa, tuntuu että kaikki kaverit ja tutut vihaa mua ja pelottaa että nolaan itteni jollain tapaa. Mulla ei oikeestaan koskaan oo ollut tällästä,mutta pienesti se alko joskus puolivuotta sitten kun itsetunto on laskenut tosi paljon ton puolentoista vuoden aikana.
Mulla alko kesätyöt nyt kesäkuun lopussa ja se työ on tosi sosiaalista, niin mua ahdistaa joka ikinen aamu mennä töihin. Samassa työpaikassa on töissä myös tosi paljon mun tuttuja ja pelkään koko ajan tekeväni kaiken väärin yms.
Osaatteko kertoa jotain vinkkejä millä helpottaa tätä? Ihan ammattiapua aion kyllä hakea kun kerrankin koen olevani valmis puhumaan jollekkin näistä, mutta onko mitään juttuja millä itse ootte saaneet ahdistuksen kuriin?
Sori tää tekstin sekavuus, tuntuu ettei pää toimi kunnolla tällä hetkellä.