Jääkyynel0226.7.2018 13:03
1/1
Hard Life

Onko täällä muita, joiden elämä tuntuu olevan niin solmussa, että ajatuskaan ei kulje? Pääsi sisällä on paljon sanoja ja asioita, jotka haluaisit vain päästää ulos mutta tiedät kuitenkin ettet voi kun et halua loukata ketään. Se on tavallaan iso solmu ilman ratkaisua.
Et myöskään pysty kertomaan kenellekkään pääsi sisällä olevista asioista tai siitä mitä ajattelet. Et löydä sanoja vaikka yrittäisit puhua...sanat eivät vain kulje eivätä ajatukset muodostu sanoiksi suuhun. Et luota keneenkään, koska pelkäät, että se johon luotat luottaakin johonkin toiseen ja et halua, että muut saavat tietää.
Et kuitenkaan jaksa pitää enää sisälläsi aivan kaikkea ja teeskennellä, että kaikki on hyvin. Toisaalta se on helpompaa kaikille jos vain hymyilee ja sanoo kaiken olevan kunnossa vaikka todellisuudessa mikään ei olisi hyvin. Et pysty kuitenkaan olemaan edes oma itsesi kun joudut salata paljon asioita ja saatat pelätä sitä mitä muut mahtavat ajatella...entä jos muut pelkäävät sinua oman sisimpäsi vuoksi?
Olen joskus itsekin tavoitellut täydellisyyttä mutta hetkenpäästä kuitenkin tajusin etten voi yrittää mahdotonta ja etten voi olla sitä mitä muut haluavat minun olevan vaan minun on oltava se, joka itse haluan olla, saatava olla oma itseni ja jos muut eivät siitä pidä niin sitten he eivät kai ole oikeita ihmisiä elämääni.