_Misty_2.8.2018 16:05
1/3
Hankala 9 vuotias sisko

Moi!
En oo varma onko hirveen syvällistä, tai mihin aihealueeseen olis pitäny laittaa, mut olkoon nyt tossa. Ja tiiän, tää ei oo mikään maailman pahin ongelma, mut kerron nyt kuitenkin.
Mulla on siis 9 vuotta tänä kesänä täyttänyt pikkusisko.
Hänellä on instagram (salaa, en ole viitsinyt ottaa puheeksi) oon aikasemminkin tehny keskustelun siitä, että hänellä on instagram. Sillon se esitti instagramissa virolaista 15 vuotiasta tyttöä, mutta on tehnyt nyt uuden käyttäjän sinne. Ei oo naamasta kuvia, mut kuitenkin instagram k13 ja siellä on joskus epäsopivia kovia ja liian laihojen naisien kuvia, pelkään et sille tulee ulkonökäpaineita tai jotain. Tiiän ite kokemuksesta. Se on kuitenkin niin pieni et voi helposti tulla. Ja mun mielestä instagram ei oo sille oikee paikka. Oon itekki vielä aika nuori, mut c'moon 9 vuotias.
Ja sit siihen meikkiasiaan. Hän sanoi instagramissa käyttävänsä meikkiä koulussa. Ei viime vuonna käyttänyt (tai en ainakaan huomannut, tosin mulla on hirveen huono näkö) ja esitteli instagram storyssä niitä meikkejä. Siinä oli luomivärejä, luomivärin pohjustusainetta, huulirasva, meikkivoide ja meikkisieni, joku ripsiväri tai silmien rajauskynä ja MUN vanha kulmakynä (se on kyllä jo aika lopussa) ja ne luomivärit oli aika tummia.
Mä en tajuu miks vitus mun äiti ostaa tollaselle kakaralle tosi kalliita meikkejä. Siis tarkotan sellasia tosi kalliita, maksaa jotain 60-100 euroa. Vielä tollaselle, kenen ei pitäis vielä moneen vuoteen käyttää meikkiä. Muutenkin mun sisko on tosi hankala ihminen ja todella vaikea kakara, joka on pilalle lellitty ja vinkuu koko ajan jotain. Mä käytän sellasta aika kevyttä arkimeikkiä. Sitäki käytän vaan koulussa tai vastaavassa. Nyt en ole koko kesänä meikannut.
Mä joudun sinnitellä jollain surkeilla vanhoilla meikeillä.
Vituttaa oikeesti niin saatanasti. Mä oon ollu aina kiltti ja helppo lapsi. Oon pitäny aina kaiken tuskan sisälläni enkä ole kitissyt siitä kellekkään.
Silti mun äiti on aina tykännyt pikkusiskostani enemmän.
Mut siis oikeesti, ei jumalauta jos se alkaa kouluun meikkaa? Ei vittu suoraan sanottuna :DD
Pikksiskoni on muutenkin todella itserakas ja ärsyttävä. Hän yrittää esittää jotain teiniä ja yrittää käyttää sen tyylisiä vaatteita.
Muutenkin hän lopetti leikkimisen vähän ennen kun täytti 8v. Eli noin 7 vuotiaana.
Sillon ku se viel leikki se manku ihan vitusti niitä kalliita, noin 30-40 euroa maksavia nukkeja. Ne olivatkin keräily-/koristenukkeja, mut se leikki niillä ja rikkoi ne.
Meiän äiti on muutenkin aika köyhä, ja silti se paska mankuu kaikkea maan ja taivaan väliltä. Se saa joka päivä jotain uutta ja kallista.
Se sai oman tabletinkin joskus 4 vuotiaana. Ja oman tietokoneenkin viime jouluna eli 8 vuotiaana. Sitä ennen istu jatkuvasti aamusta iltaan meiän äitin koneella. Se vaan pelas ja kiroili koko ajan. Sillon se oli jotain 5-6 vuotias.
Ja arvatkaa vielä mitä?
Se sai oman kanin vähän aikaa sitten. Sen perusteella, että "ku puput on niin söpöi!!1!1!!11" ja se teki sen päätöksen alle muutamassa viikossa. Se oli joku päähänpistos (sille tulee kyl koko ajan päähänpistoksia)
Se kyllästyi siihen jo viikossa ja nyt mun äiti joutuu hoitaa sitä. Meiä äiti on muutenkin aika köyhä, niin pitää ostaa sen vielä tommosta turhaa! Mun sisko vaa esitti ja mankui ja huusi sitä niin kauan, et sai sen. Nyt mun äiti joutuu turhaan ostaa sille ruokaa, leluja jne.
Meiän isä ei osta kyllä mitään, vaikka sillä on ihan vitusti rahaa.
Lisäksi siskoni on sanonut aikovansa värjätä hiukset! Oikeesti, mitä vittua, juuri 9v täyttänyt LAPSI meikkaa, omistaa instagram tilin ja aikoo värjätä hiukset. Mitä helvettiä? Aikoo ostaa kuulemma tekokynnetkin. Haloo, se on 9v eikä 19v. Hiusvärithän on tarkoitettu yli 16 vuotiaille. Ainakin yleensä niissä paketeissa lukee niin.

Kiitos jos jaksoit lukea tänne saakka! Aikamoinen romaani tuli, huhhuh :D mut joo, kertokaa mielipiteitänne, mitä mun pitäis tehä tai jotain :D