oonriesa21.6.2017 19:57
1/2
Haluuko joku tulkita mun unet?

No otsikko kertoo..Eli joku ihana vois yrittää tulkita. Yritän selittää nää nyt mahollisimman tarkasti miten muistan eli tässä nää mun kaks unta:

1. Eli näin pari päivää sitte unta et olin meijän pihalla ottamas kuvaa kukasta ja menin sit galleriaan kattomaan tätä kuvaa ja kukan sijasta siin kuvassa oliki pala google maps karttaa ja kukan paikalla oli sellanen punanen piste millanen tulee google mapsissa kun ettii jonkun tietyn paikan ja siin kartassa ei näkyny mistä se oli ja se oli zoomattu nii lähelle et ei nähny missä maassa se paikka oli. Olin unessa hirveen hämmentyny ja jostain vaan tiesin että tää paikka ei oo suomessa ja mun pitää löytää se (??)

2. Tänään näin unta et oli aamu ja menin vessaan ja katselin sitten peilistä naamaani ja huomasin et mun naamassa oli ihan jäätävästi yhtäkkii finnejä ja ne oli ihan tulipunasia ja isoja. Mä sitten rupesin puristelemaan niitä ja tuli aina vaan lisää ja lisää ja sitten kun näitten finnien tulo loppui niin huomasin että ne vuotaa hirveesti verta ja naamaa pitkin valui semmosia verivanoja ja yritin paniikissa pyyhkiä sitä verta pois mutta ei vaan loppunut...

//kuuluukohan tää ees syvällisiin :D