novahd6.5.2018 19:16
1/12
Haluaako mies olla kanssani vai ei?

Ollaan kyseisen miehen kanssa tunnettu vähän yli kolme kuukautta ja tavattu muutaman kerran, välimatka suht pitkä. Alettiin seurustelemaan tämän kuun ensimmäinen päivä ja seuraavat kolme päivää juteltiin puhelimessa illasta aamuun. Puhuttiin tunteista toisia kohtaan ja kaikesta mitä tullaan tekemään yhdessä. Hänellä ei pitänyt olla suunnitelmia viikonlopuksi, mutta perjantaina sanoi yhtäkkiä, että heille on tulossa sukulaisia, joten ei ehdi jutella viikonloppuna, ehkä sunnuntaina. No olin että okei, asia on sitten niin. Hän kuitenkin laittoi mulle eilen viestiä, kysyi vaan miten voin ja hän myös vatasi kun kysyin häneltä, mutta se oli siinä. Hidasta viestittelyä oli tuo.

Mikä tässä mietityttää on kuitenkin se, että hän oli viikonlopun aikana usein paikalla whatsappissa, pitkiäkin aikoja putkeen, vaikka ei minulle mitään sanonutkaan. No okei ei hänen kokoajan tarvitsekkaan, mutta teot on vähän ristiriidassa sanojen kanssa. Olen nimittäin ymmärtänyt että hän nimenomaan haluaa jutella minulle niin usein kun mahdollista, toki myös sanonut, että haluaa keskittyä siihen silloin.

Toinen asia, joka tässä ihmetyttää on se, että kun laitoin hänelle vastauksen niin hän ei viestiäni ollut lukenut, vaikka oli muuten avannut sovelluksen. Vastasi siihen sitten vasta seuraavana päivänä... Nyt kuulostan varmaan ihan siltä kuin kyttäisin koko ajan ja en luottaisi häneen ollenkaan.

Miltä tämä teistä kuulostaa? Tarkoittaako mies, kun sanoo, että haluaa jutella ja olla kanssani? Kaikenlaista hän on vannonut, mutta pelkään silti jo nyt tulevani jätetyksi, onko edes aihetta? Vaikka hänestä kovasti välitänkin, niin toisaalta mietin myös kannattaako tätä suhdetta viedä pidemmälle, jos olen näin epävarma. Tuntuu jotenkin, että minä olen se, joka välittää enemmän, vaikka en sitä yhtä paljon näytäkkään, koska pelkään hänen pelästyvän sitä tai ahdistuvan.

Laitoin hänelle myös vähän aikaa sitten viestin, jossa kysyin voimmeko jutella huomenna.