ikuinenmatkaaja31.7.2017 13:34
1/6
ex-lestat ja muutkin

oon aika epätoivonen, kokoajan kysyn täältä apua :D

mutta oon eronnu nyt vähän aikaa sitten vanhoillislestadiolaisuudesta. Liikkeessä ei siis saa meikata, kuunnella musiikkia, kattoa elokuvia tmv. On kyllä poikkeuksia, jotka vetää rajat vähän kauemmaks, mutta ei meiän perheessä, ne on "kymppilestoja".
Ne otti mun eron kai ihan hyvin, tai mulle ne ei ainakaan suoraan oo sanonut mitään, koska mulla on aika mielenterveysongelmainen tausta. Vakava masennus, anoreksia, paniikkihäiriö ymym ja erotessani vetosin ehkä vähän liikaa niihinkin..
Haluaisin kuitenkin alkaa meikkaamaan, mutta en oikein tiedä uskallanko, koska pelkään niiden reaktiota. Meillä ei oo mitenkään kamalan hyvät välit, puhun niille jos on pakko. Vakavista asioista en vois kuvitellakaan puhuvani.
Mua ehkä pelottaa eniten, että ne välit menee niin paskaks, koska teen miten niiden usko kieltää. Pelottaa, etten taaskaan uskalla puhua niille yhtään mitään ennen kun tsemppaan itteäni kaks tuntia.
Mitä mun pitäis tehä, onko jollain kokemusta?

Oon meikannut aina välillä niin, että ne ei oo nähny, mutta se tuntuu vähän hassulta, kun oon kuitenkin eronnu siitä liikkeestä, jollon loogisesti saisin tehdä sitä. Oon 17, joten vajaa vuoden joutuisin muutenkaan kuuntelemaan niiden mielipiteitä.