blackangel1.3.2018 21:11
1/1
Etsin uusia tuttavuuksia!

Tää meni nyt syvällisiin koska emt.
Tiedän että tää paikka ei oo mikään kaveripalsta/seuranetsimis paikka mutta laitoin tän silti tänne.


Mutta siis, päätin kokeilla tätä demiä ja kattoo löytyiskö mulle juttuseuraa/kavereita/uusia tuttavuuksia täältä. Oon siis iältäni 19 v mut täytän huhtikuun puolessa välissä 20 v. Etsin itselleni uusia kavereita/juttuseuraa, jonka kaa vois aina jutella ja näin. Tosin niin, että se yhteydenpito olis molemminpuolista. Iällä ei oo hirveesti väliä, mut ois ihan jees jos oisit vähintään 16 v ettei ihan hirveesti ois ikäeroa. Mulla on iltaisin ja muutenkin aika tylsää joten juttuseuraa ois kiva saaha, kunhan se vaan kestäis. Kavereitakaan mulla ei hirveesti oo.

Oon luonteeltani tosi huumorintajuinen ja mä siis tykkään/rakastan heittää "läppää" melkeimpä kaikesta joten tosikkojen on turha ees vaivautua tulla juttelee mulle. Oon myös luotettava ja syvällinen ihminen, joka tykkää puhua ja miettiä kaikkee syvällistä. Mun sydäntä lähellä on lisäksi myös ihmisten auttaminen/kuunteleminen, eli siis tykkään tosissaan kuunnella ihmisiä tosi paljon ja koittaa auttaa parhaani mukaan sekä analysoida ihmisten mielialaa/olotilaa ja sillee. Ihmisten suhteen mulle tärkeitä asioita on luottamus, empaattisuus sekä molemmin puolinen yhteydenpito.

Muita asioita mistä tykkään on musiikki (etenkin cheek), lukeminen ja kirjoittaminen sekä tietysti jotkut eläimet (kuten kissat, koirat, fretit, jotkut liskot, kanit ja erilaiset jyrsijät :3..)


Siinäpä se oikeestaan olikin. Jos kiinnostaa tai jotain ees vähäsen nii tulkaa toki juttelee❤️

Mulle voi laitella viestiä näin alussa
snäpissä ja insta directissä sekä laittamalla vaikka vieraskirjaan esm oman s.postiosoitteen johon voin sit laittaa s.postia jos haluaa tutustua!

sc: yksisiipinen
ig: lumienkeli_