Shyvana13.6.2017 9:53
1/9
en tiedä teistä, mutta

Mulla oli nuorempana (7-9 lk kai) tapana ajatella, että jos joku jätkä rakastuu muhun, ja aletaan seurustelemaan ja näin, niin mun oma huono olo lähtee, ja mä jotenki mystisesti rupeisin rakastaa itteeni.

Halusin vain kertoo teille nuorimmille ja kaikille muillekkin, että toisen rakkaus ei saa sua rakastaa ittees. Mulla meni itelläni aika kauan sen tajuamiseen, ku vanha säätö lens helvettiin mun elämästä. Mulla oli siis 7-9 luokilla anoreksia ja masennusta, joten mun itsetunto oli surkee ja näin. Sen jälkeen kun herra Säätö poistui, tottakai olin sillee paskana. Olin aina ennen luullu, että tarviin jonkun mun vierelle, kun teen jotain, en voinu tehä mitään yksin, koska en uskaltanu, koska en luottanu itteeni. Kun tää jätkä lähti, meni ehkä 3-4 kk ja rupesin tajuumaan, että kukaan ei tuu pelastaa mua iteltäni, KUKAAN EI VOI RAKASTAA SUA SUN PUOLESTA. Mulla loppu sitten kiinnostus. Mua ei enää kiinnostanu, mitä muut musta ajattelee, onko mulla rumat vaatteet, rumat hiukset, rumat kasvot, rumat kulmat. Mä näytän siltä, miltä näytän sillä hetkellä. Jos näytän jonain päivänä paskalta, mä teidän itse miksi, ja mua ei kiinnosta, mitä mieltä joku muu on.

Edelleen, en tiedä mitä te muut ootte ennen rakkaudesta ym miettinyt ja odottanut, mutta halusin kertoo teille, että mikään prinssi ei tuu pelastaa teitä mistään, teijän pitää itte pelastaa ittenne.