iianna3.6.2017 21:30
1/2
en tiedä kuka olen

musta tuntuu etten oikeasti tunne itseeni. siis en oikeasti tiedä mitä haluan elämältä ja mikä on se mun tyyli ja muotti. mulla ei oo hajuukaan kuka oon ja haluun olla ja se ahdistaa ihan hirveesti D: tällä hetkellä musta tuntuu värittömältä muovailuvahalta joka on ollut pöydällä paikallaan ilman muovailua ja kohta on liian myöhäistä koska sitten kovetun enkä enää ehdi olla oma itseni. okei kuulostinpa idiootilta.

musta tuntuu että kaikilla on sellanen oma itsensä kuitenki aika hyvin löydettynä jo tässä vaiheessa, mutta mulla ei. oon aika hukassa kun tykkään esimerkiks niin monesta ammatista, harrastuksesta, tyylistä ja elämäntavasta. mulla ei oo sellasta "omaa juttua" vaan oon pelkästään sekalainen ja epämääräinen mutta samalla liian tavallinen ja tyhjä. en ees tiedä mun luonnetta kunnolla, en osaa sanoa oonko villi vai rauhallinen tai hiljainen vai puhelias.

mua kans ahdistaa se, että jos meen vaan sitä "tavallista" reittiä elämässä eli opiskelua, paljon työntekoa, perhe ja talo niin jään tosi monista mahdollisuuksista paitsi. siis kun elämässä on niin paljon mitä voi tehdä mutta jos meenki vaan varmuuden vuoksi normaalin kaavan mukaan niin oonko sit onnellinen? haluunko matkustella vai olla aloillaan? haluun tehä jotain merkittävää, luulisin. ja jotain erilaista. mutta mitä, siinäpä pulma.

jotenki kauhee epätoivon purkautuminen iski nyt kovaa tänä iltana. nyt kun luin tän tekstin niin aika sekavaa on kyllä pakko sanoa. mutta kiitos jos joku jaksoi lukea (epäilen) ja jos jollain on samoja ajatuksia niin tervetuloa kertomaan ne<3