pliisauttakaa23.10.2016 21:59
1/4
En osaa hakea apua masennukseeni/ahdistukseen

Pakko päästää tää ulos vihdoin. Eli siis musta tuntuu, että oon tosi masentunut. Oon ollut jo tosi pitkään mut nyt se on pahentunut huomattavasti viime kuukausina. En jaksa oikein syyä mitään, oon jatkuvasti vihanen kaikille, vietän kaiken aikani sängyssä peittojen alla. Öisin en kuitenkaan saa unta vaan pyörin myöhälle yöhön hereillä miettien kaikkea.

Koulupsykolog(e)illa oon käyny juttelemassa useaan otteeseen, mutta en millään saa avauduttua kunnolla enkä pidä meidän koulunpsykologista yhtään ja tämä saa mut vaan hermostumaan ja koko tunnin ajan tuijotan vaan kelloa, että pääsenkö jo pois. Viime vuonna tää psykologi sanoi että mulla ois yleistynyt ahdistuneisuushäiriö ja monet oireet ovat kyllä täsmänneet. Nyt on vaan masennus alkanut ottaa valtaa enemmän.

Viiltelystä on tullut melkein jo tapa vaikka saattaa vierähtää viikkojakin ilman tätä inhottavaa tapaa. Kerran kesän lopulla yritin kännissä tappaa itteni, mutta kukaan ei oikein ottanut tosissaan koska alkoholi niin kai mäkin aattelin, etten selvinpäin mitään semmosta tekis. Nyt musta kuitenkin tuntuu, että oikeesti menetän järkeni. En enää tunnista itteeni peilistä, kaikki tuntuu epätodelliselta ja välillä vaan havahdun todellisuuteen.

En kuitenkaan osaa hakea apua tähän, en oikein tiiä miks mutta en haluu huolestuttaa mun vanhempia tai vaikuttaa heikolta, enkä koulupsykologille haluu jutella ja terveyskeskuksella vaan sanottiin joskus viime vuonna, ettei mun oireet sillon ainakaan ollu tarpeeks vakavia, että vois lähettää mut kunnan psykologille. Tää kuitenki rajottaa mun koulunkäyntii kun aamusin ei kykene nousemaan ylös ja mitään en saa tehtyä. En oikeesti tiiä mitä vittua teen.