chocoberrie3.5.2017 10:43
1/5
En enää kestä, hain apua huonoon oloon mutta se ei auttanut

Mun olo on ollut jo pidemmän aikaa tosi huono, masentanut saatanasti mutta oon aatellut että tää menee tästä vielä paremmaksi. Nyt kahen kuukauden aikana suunnilleen olo romahtanut ihan täysin. Koulussa en oo pystyny muutaku nukkumaan tunnit koska oon niin väsynyt ja koko päivän oon oottanu että pääsen itkemään kotiin ku olo on niin sietämätön. Joka päivä päässä pyörinyt itsemurha koska tuntuu ettei arkea vaan enää kestä.

Suunnilleen viikko sitten olin alkanut vahingoittamaan itteäni kun kaverit olivat olleet samassa asunnossa ja olin kuulemma ollut aivan hysteerinen ja itsetuhoinen. Eivät uskaltaneet jättää mua yksin ja soittaneet lanssin, päivystyksessä sanottiin että ei ole päivistysasia, jonka toki ymmärrän. Käskivät ottaa yhteyttä terveyskeskukseen. Nyt mä vasta sain itteni hakemaan apua ja sain tälle päivälle päivystävän lääkärin ajan. Lääkärissä oli harjottelija ja sitten se lääkäri joka kyseli kaikenlaista. Ei kuitenkaan pitänyt mun tilannetta kovin akuuttina kun en ollut itteäni sillä sekunnilla tappamassa. Kysyin että miten tästä jatko, sanoi että tulee kirje kotiin jatkosta ja että siinä voi kestää, anto jonkun lappusen minne soittaa jos tulee oikein paha olo.

Mä en kestä enää ku tuntuu että jo valmiiks pitkän oottelun jälkeen joudun nyt ootella lisää enkä ees tiiä kuinka kauan. Mulla on niin huono olo että en kestä. En tiiä mitä tehä. Oon vaan itkenyt koko päivän ja ollu ihan paniikissa koska en luota enää itteeni.

Onko kellään mitään neuvoa mitä tässä voi tehdä, en kehtaa soittaa uudestaan lääkäriin enkä tiiä mitä ne sieltä vois edes tehdä...