deadlikeme9.5.2018 9:01
1/6
e-pillereiden hakeminen apteekista

Oon nyt alkanu hakee pillereitä itse apteekista (äiti haki ennen kuin täytin 18 samalla kun haki omat lääkkeensä) ja se on aina yhtä noloa jotenkin. Ei siinä pillereiden käyttämisessä ole mitään noloa, mutta kun se on reseptilääke, niin joudun hakemaan sen aina apteekkarilta tiskin takaa.

Olen hakenut siis kaksi kertaa uuden paketin (sisältää 3kk pillerit) ja molemmilla kerroilla päädyin mies apteekkarin luo. Ensimmäinen oli vanha mies, joka katsoi koneelta että minulla on vielä monta purkkia ennen reseptin uusimista ja totesi virneen kanssa: "Noh, sinullahan riittävät nämä ties kuinka pitkään ;))." Jotenkin tuli vain kauhean epämiellyttävä olo :DD Toisella kerralla päädyin taas miehen luo. Tällä kertaa se oli nuori opiskelija, joka pillerit tuotuaan sanoi: "Onkos sulla jotain kysyttävää näistä?" Totean vain hiljaa, että "Ei ole, kiitoksia" ja katoan paikalta juosten kassalle.

En tiedä mikä mua vaivaa, mut oli vaan todella epämiellyttävää. Vähän sellainen inhottava olo kun hakee ehkäisyä kaupasta. Sama juttu kondomien kanssa. Kassatäti tuijottaa hyvin epäilevästi minua, jos ostan varmuuden vuoksi 10 kondomia sisältäviä paketteja kolme, vaikka kassalla olija olisi nainen.

On kyllä elämä monimutkaista :'DD