Poistunut demittäjä29.6.2018 21:59
1/19
Avioliitto on naisten juttu

Tuli mieleen näistä kuninkaallisista häistä, että miksi naiset ovat todella usein niin hysteerisiä avioliiton kanssa? Kyseessähän on lähes koko historian ajan naista alistanut instituutio ja naista kaupattavana esineenä pitävä käytäntö, eli mikä siinä on niin hienoa?

Naiivia haaveilla, romantisoida ja luulla että avioliitto on joku ruusukeko vaikka se on oikeasti hyvin väkivaltainen ja vihamielinen asia naista kohtaan. Onko tässä jokin defenssi naisilla, jota ei haluta myöntää? Todella usein naiset menevät suorastaan raivopaniikkiin kun asiasta puhuu. Aihe on ilmeisen kiusallinen?

Se osapuoli jota avioliitto pitää halpana on sama osapuoli joka haaveilee liitosta. Naisethan haluavat jopa lapsina avioliittoon, haaveilevat häistä, menevät rippikouluun kirkkohäiden takia jne. Lisäksi kaikki hääaiheinen on suunnattu naisille. On morsian -lehtiä, nainen on häiden keskipiste, nainen pukeutuu valkoiseen joka symboloi puhtautta, vain naisten sukunimet vaihtuvat. Ilmiselvästi siis vain nainen sitoutuu, koska miehet eivät halua tehdä mitään näkyvää liiton eteen.

Miehethän ovat kaikkialla maailmassa naisia vapaampia ja heillä olisi valta tehdä avioliitossa aivan mitä haluavat. Miehet käyttävät vapaata valintaansa usean vaimon ottoon, nainen käyttää vapauttaan miehen palvomiseen. Aikamoinen epäsuhta.

Eikö naisia haittaa, että ovat hieman psykoottisia tässä yksinjuhlassaan? :D Itse tuntisin oloni aika nöyryytetyksi ja typeräksi jos panostaisin noin paljon liittoon joka alistaa sukupuoltani kaikkialla.

Aika erilaiset prioriteetit eri sukupuolilla kun miehillä on oikeus moniavioisuuteen, esiaviollisiin suhteisiin jne. mutta nainen omistaa koko kehonsa miehelleen ja edelleen useissa maissa naisen tulee olla neitsyt ja liittyä miehen sukuun. Miehen sukuun liittyminen on muuten suurin syy tyttölasten hylkimiseen, kaunis kiitos siis miehiltä uskollisuudesta. ":DD"