deadlikeme7.3.2018 12:25
1/14
ärsyttää kuntosalibuumi

En tullut moittimaan ketään, vaan kertomaan mielipiteeni. Nykyään kaikki ystäväni käyvät salilla. He postaavat perse- ja salikuvia instagramiin, juovat Nocco-juomaa, kantavat aina vesipulloa, eivätkä kuitenkaan juo siitä ikinä mitään. Salilta tullessa heillä ei ole hiki, treenaavat meikit päällä ja valittavat portaita kiivetessä kuinka jalat ovat kipeät ja kuinka käsissä ei ole tuntoa. Ärsyttää vaan suunnattomasti. Omalla kohdalla jos treenaan, niin hiki pitää tulla ja painaa loppuun asti ilman sitä valitusta kuin "hiki on ällöö" tai kommentteja kuin "omg deadlikeme hikoo tosi paljon". En voi sille mitään, geenit.

Käyt salilla, hyvät sulle.

Useimmat ystäväni myös väittävät, kuinka vain salilla käyminen kasvattaa kuntoa ja lihaksia ja kaikki muu liikuntamuoto on "huonoa". Kaikki syömäni ruokakin on "huonoa" ja suurikalorista ("et tykkää mistää terveellisestä", sanoi kaverini kun söi pähkinäpatukkaa, enkä itse vain satu pitämään pähkinöistä). Rasittaa vain kuulla tuollaista, koska itse tanssin ja ratsastan ja lisäksi teen omaa treeniä kotona (lihaskuntoa+huoltoa) ja ystäväni moittivat sitä. "Siitä ei tuu mitään, ei lihakset kasva", "vedän ite nii 'kovilla' painoilla*. Ei lihakset kasvakkaan räjähtävästi, vaan oma henkinen ja fyysinen kunto kasvaa.

Rakastan omia harrastuksiani ja kesäisin juoksen, mutten hehku siitä internetissä. Miksei sali-ihmiset vain ymmärrä, että on olemassa muitakin liikunnanmuotoja kuin vain ja ainoastaan sali.

Kerran ystäväni unohti 'salikengät' kotiin ja valitti kun ei voinut tehdä 'mitään' salilla. Ehdotin, että hän tekisi jotain syvävenyttelyä ja omaa pientä kehonhuoltoa ilman mitään painoja (bodyweight) ja hän suuttui siitä minulle. En vaan ymmärrä.

huoh, samaistuuko joku tähän?