Mursumurmeli17.10.2016 18:19
1/2
Ajatusten juoksu

Kun sun ajatukset juoksee öisin, niin mietitkö ikinä mihin niillä on kiire, miksi ne juoksee? Miksi niitä pitää olla päässä niin monta kerralla, miksei sieltä voisi hiipiä joku yksi ajatus kerrallaan? Jokaiselle ajatukselle yksi hetki, jollekin ajatuksille pidempi hetki, mutta hetki kuitenkin, hetki on lyhyt joskus ehkä hieman pidempi. Ajatukset täyttää pään, pitäis ehkä hankkia niille liikennevalot.

Mun ajatusten liikennevalot hohtavat nyt vain punaista sievää pientä valoa, hetki sitten kaikki oli vihreää. Nyt kuitenkin punaista, hiljaista on, aika ehkä mennä nukkumaan. On mukava kun valo on joskus punainen, on mukavaa olla tyhjä ja hiljainen joskus.

Joinakin ei niin kauniina päivinä ei pala mitään valoa, silloin on itsetuhoisen suloinen olo, on sekaisin mutta on niin sekaisin että sairaalla kauniilla tavalla pitää siitä, ja toivoo että valo ei syty, joskus toivoo että syttyy, toivoo mitä tahansa niin se valo syttyy joskus. Joku vaihtaa lamput.

Pidän kun nyt on punainen, on oikeasti hiljainen. Se on kaunista ja sievää. Voi seistä keskellä tietä koska tietää että valo on punainen, jos haluaa olla raju voi sulkea silmät, silloin valo voi vaihtua, mutta sen riskin otit jo silloin kun menit tielle seisomaan. Tiesit kyllä että valo vaihtuu joskus, punainen, keltainen ja kuoleman vihreä.