rantakukka7.3.2018 19:56
1/2
Ahdistus ja panikointi

Mulla oli joku 3-4 vuotta sitten, kun olin 4 luokalla usein semmonen tosi tosi inhottava tunne. Mulla tulei semmonen tunne että kaikki mun ympärillä on epätodellista. Semmonen tosi outo olo jota on vaikee selittää. Ja sitten aloin mennä siitä tunteesta vähänniikun paniikkiin ja aloin itkee, ja piti aina päästä heti äidin tai isän luo. Tää tuli yleensä just ulkomailla tai muuten julkisilla paikoilla. Ja sivuoireita oli just yleensä pahoinvointi (joskus) ja tärinä. Ihmettelin tosi paljon mistä se johtu mut onneks mun iskä sai mut aina rauhotettua ja lopulta aloin itekki ymmärtää mun tunteita, jonka takia tätä tunnetta ei sitte enää oo tullu mulle (ONNEKS) johonki 2 vuoteen.

Tosiaan mul oli myös tähän aikaan ja aikasemminkin (2-4 luokilla) sellasta ahdistusta, etten pystynyt nukkua jos mun vanhemmat nukku. En myöskään pystyny mennä kavereille yöks koska alko yöllä/illalla ahdistaa niin perkuleesti. Kerran jopa äiti joutu hakee mut kotiin 2 yöllä kaverilta kun ahdisti niin paljon.
Joka tapauksessa, osaako kukaan tän tekstin perusteella sanoa, mistä tää kaikki johtu? Oliks ihan normaalia panikointia/ahdistusta vai onko näille tunteille joku nimityskin?