kukkakimppu1616.3.2018 20:12
1/64
16-vuotias tyttö, joka ei juo alkoholia

Otsikko kertoo kyllä..
Olen kohta 17-vuotias tosi urheilullinen tyttö enkä juo ollenkaan alkoholia. Kaverit ja saman ikäiset nuoret ovat oikeasti lähes joka vklp jossain radalla, mutta itseä ei kiinnosta se touhu yhtään.
Olen kyllä maistanut vähän lonkeroa, siideriä jne. MUTTA en koe saavani siitä minkäänlaista hyötyä itelleni joten asia ei kiinnosta mus ollenkaan.
Kaikki aina kyselee, että ”Miksi et juo” tai ”Pelkäätkö että sun terveytes pilaantuu tällä”
Mulla menee tollaset sanat tosi syvälle itteeni ja alan ajattelemaan sitä, että olenko jotenkin erilainen tai ylipäätän syrjimiseen oikeutettu sen takia etten juo?
Tässä välissä sen voin sanoa, että luonteeltani olen tosi avoin ja sosiaalinen, mutta kun alan itsekseni rauhassa ajattelemaan asioita niin saatan yliraeagoida ihan kaikkeen, siksi myös kokenuterittöin paljon stressiä ja myös masennusta.
Mua on painostettu kyllä ja oon ylpeä siitä, että osaan sanoa ei silloin kun oikeasti en halua. Harmi vaan että mun kieltäytymisten jälkeen saan vaan outoja katseita ja tuntuu että ympäristö vain hiljenee halveksuen tuijottamaan mua..
Oon itelleni tehny selväksi että mulla o elämä edessä ja vuosia aikaa kyllä ryypätä, mutta jos ei koskaan huvita niin ei todellakaan tarvitse kun kukaan ei voi pakottaa.
Mitä mieltä te olette? Pitäiskö mun muuttua vai pysä tälläisenä? Onko teidän mielestä outoa kieltäytyä alkoholista ja miten itse toimisitte? Onko muita samanlaisia kuin minä?