Poistunut demittäjä16.1.2020 14:47
1/1
synttärilahjana sukupuolitauti...

mulla todettiin tänään klamydia ja olen aivan järkyttynyt. olen vasta 15.

olen harrastanut seksiä kahden ihmisen kanssa, toisen kanssa 14 vuotiaana ja toisen 15 vuotiaana. molemmat olivat ilman ehkäisyä. pyydän, että ette syyllistä ehkäisystä koska olen nyt ottanut opikseni jos ikinä...

mulla oli poikaystävä vuosi sitten, jonka kanssa harrastimme syntymäpäivieni aikaan muutamia kertoja seksiä vaginaan, anaaliin ja otin häneltä suuseksiä myös. erosimme syistä että hän veti huumeita minun tietämättä joka ikinen päivä kun ei nähty. erosimme ihan hyvissä väleissä kuitenkin, jonka jälkeen unohdin kaiken. neljä kuukautta meni ja mulle alkoi tulemaan oireita mun kohtuun, kipua ja muuta. ajattelin että ei helkkari en kai mä ole raskaana, tein testin joka oli negatiivinen. jätin asian siihen, koska en ollut ees ajatellut muuta...

siitä meni jonkun aikaa ja mun. oireet lisääntyi (syksyllä) ja tein uuden raskaustestin varmiistakseni asian. sekin oli negatiivinen. aloin miettimään muita vaihtoehtoja, mulle alkoi tulemaan muitakin oireita esim. mun nieluun ja peräsuoleen.

päätin että jos nää ei parissa viikossa lähde pois, käyn lääkärissä. siinä meni jonkun aikaa kun oireet lähti, ne lähti pois pariksi kuukaudeksi. joulu lähestyi ja mulla oli terveystarkistus, jossa päätin mainita asiasta joka mua häiritsi. mun koululääkäri kyseli seksiaktiivisuudesta ja sanoi että nyt mä varaan sulle ajan testeihin. viikko meni ja päivä ennen jouluaattoa käväsin verikokeissa, virtsanäytteessä. sen jälkeen meni noin viikko ja lähdin tekemään vielä ulostenäytteen. tänään tuli tulokset, ja klamydiahan siellä positiivisena hoitamattomana ollut jo vuoden.

viikon sisään meen ottamaan nielunäytteen, onko se levinnyt myös sinne asti. myös katsotaan onko mun peräsuolen limakalvoissa mitään. gynekologille myös aika ja sit antibiootit ja muut lääkkeet.

en ois ikinä uskonut, en ikinä. jälkeenpäin kun mietin, olen ollut aivan helvetin tyhmä ihminen. pieni ihastus joka päättyi eroon sai mulle sukupuolitaudin. sen jälkeen mulla on ollut seksikumppani yhden illan juttuna ja hirveä syyllisyydentunne jos hänelle on tarttunut sama tauti. soitin hänelle ja sanoin että hänkin menee testeihin. soitin mun eksälleni myös tänään ja kysyin monenko kanssa hän oli pannut ennen mua. sanoi että yli kymmenen. väittää että ei hänellä mitään ole ja älä syyllistä mua, jäi hirvee olo ku sen piti olla tommonen..

en tiedä onko aids tulokset tullut mutta rukoilen oikeasti ettei mulla sitä ole.
mun eksä ei suostu menemään testeihin enkä tiedä mitä teen, voiko lääkäri pakottaa?
toinen ongelma on että mun vanhemmat ei asiasta tiedä, koska eilen vitsailin äidilleni klamydiasta ja pilkka osui omaan nilkkaani. siitä ei tarvitse vanhemmille kertoa mut jonkunlainen lasku tulee lääkärin mukaan.

mua pelottaa ihan hirveesti ja ärsyttää miks en oo käyttänyt mun aivoi??! onks se paha jos on ollut hoitamattomana vuoden? en oikeesti tiiä... endometrioosi on ainankin sen seurauksena tullu... onks kellään kokemusta??? helvetti