blep21.3.2020 13:11
1/2
super kipeet menkat help

mulla on menkat ollu jo jonkun 10 vuotta, ja joku nelisen vuotta sitten ne alko pikkuhiljaa muuttua kipeemmiks ja kipeemmiks. nyt eletään sitten päivää missä saan niin kovia kipukohtauksia että en pysty syömään, koko alavatsa ja takapuoli ja kaikki siltä väliltä on ihan krampissa. kaikenlainen liike vihlasee super kovaa jossain syvällä, en pysty kävelemään enkä pysty rentoutumaan. itku ei oo kaukana, ja mua pelottaa et tollanen kipu iskee joskus ku en oo kotona :') menkkojen ekat 2 päivää en pysty käymään vessassa tarpeillakaan ku sattuu ni paljon. missähän menee normaalin raja?

oon kokeillu gynen määräämänä jotain keltarauhashormoni(?) pillereitä, mut ne aiheutti jatkuvia hiivatulehuksia joten jätin ne, vaikka kivut ne poistikin. syön nyt sitte buranaa 600mg ja panadolia siihen päälle, mut hitto ku mä en kestä tätä :D en tiiä mitä täs pitäis tehdä, ehkä marssia gynelle uudelleen ja anoa niiltä apua. kierukkaa ne aijemmin suositteli, mut jos saan niistä lisähormoneista jotain hiivakierteitä niin ei sekään kauheesti houkuttele.

mun muu perhe ei tunnu tajuavan miten kovaa se kipu on, vaan kerran ku melkein huusin tuskasta ni mulle naurettiin?? tyyliin ajattelevat et oon vaan dramaattinen. onko täällä joitain samasta kauhusta kärsiviä? jos on, niin kaikki jeesi ois erittäin tervetullutta. millä te selviätte tästä? :(