alive_but_loving3.7.2018 7:03
1/3
♥Ystäviä tai tyttöystävä♥

Ehkä Demin palstan on outo paikka tälle, mutta en keksi muutakaan :D
Eli olen homoromanttinen 2003 syntynyt tyttö Päijät-Hämeestä, ja toivoisin löytäväni samanhenkisiä ja ymmärtäväisiä ihmisiä, mahdollisesti suunnilleen samanikäisen tyttöystävän (< life goal).
Oon aina ollut vähän yksinäinen ja erilainen kuin muut, joten toivoisin löytäväni jonkun avarakatseisen ja ei-pinnallisen, jonka kanssa jutella. Olen myös todella tunteellinen, herkkä ja mulla on jonkin tason sosiaalisten tilanteiden pelko. Eli jos olet kiinnostunut juttelemisesta, sun pitää ymmärtää nuo piirteet minusta.
Harrastan kitaran soittoa ja tarinoiden keksimistä. Olen kiinnostunut piirtämisestä, animaatioista, pelien koodauksesta ja nukkejen kustomisoinnista sekä niiden keräilystä (esim. Pullipit), mutta ne asiat eivät ole ainakaan vielä harrastuksia.
Jos olet yksinäinen kuin minä, tyttö joka haluaa tyttöystävän tai haluat toimia jonkun tukevana olkapäänä, voit laittaa vaikka viestiä Instagramissa nimelle alive_but_loving. Sanokaa myös, jos tiedätte jonkun paremman paikan teinien seuran etsimiselle, tuntuu oudolta hakea täältä.