jepjepo_o25.3.2018 11:08
1/5
Ystävällinen vai jotain muuta?

Ajattelin tulla täältä kysyy neuvoo, kun en muutakaan keksinyt. Yritän selittää mahd. lyhyesti.

Eli olin yhdessä paikassa viikko sitten ja siellä oli kans yks poika joka on mulle niinku tuttu (ollaan siis juteltu kasvokkain muutaman kerran ja ollaan oltu samoissa paikoissa jne.).

Oon huomannu aikaisemmin jo, että se tuijottelee mua välillä. Jos se esim. jutteli jonkun muun kanssa, niin saattoi silti katsoa mua. En aatellu siitä aluksi mitään ja annoin asian vaan olla. Mut nyt se on alkanu tulee juttelee mun kans aina kun nähdään.

Viikko sitten oltiin siis samassa paikassa, jossa oli muitakin ihmisiä. Se tervehti iloisesti kun näki mut ja sieläkin tuijotteli välillä. Yhdessä vaiheessa tuli sitten istumaan mun viereen niin et oltiin ihan kiinni toisissamme. En sit siirtynyt kauemmas tai mitään, juttelin vaan mun kaverin kanssa joka istui mun toisella puolella.

Hetken päästä se jätkä tuli juttelee mulle, kyseli kuulumisia jne. (huomasin, et lähes joka kerta, kun se on tullut juttelemaan mulle, se kysyy yhden saman kysymyksen johon kuitenkin tietää jo vastauksen, koska on kysynyt sitä ennenkin...mietin et miksi se kysyy sitä, jos kerran tietää jo vastauksen). Jatkettiin siinä juttelua ja sit tuli semmone hetki et vaan katottiin toisiamme pitkään silmiin. En ees tarkalleen muista sanoiko hän siinä jotain, koska se oli jotenki niin outo tilanne.

Sitten kun oltiin lähdössä kaverin kanssa, niin tää poika tuli vielä sanomaan, että "ai te lähdette, oli kiva nähdä pitkästä aikaa" tai jotain tuon tyylistä.

Mietinkin siis tässä, että käyttäytyikö poika noin, koska halusi vain olla ystävällinen vai olisiko mahdollista, että on ehkä kiinnostunut? Oon 17v ja poika 18v, jos tämä tieto jotenkin auttaa.