Horizont_12.6.2018 20:08
1/11
Yökyläily poikaystävällä ja vanhempien asenne

Tää ny varmaan kuulostaa turhalta paskalta mut pakko valittaa jonnekkin :/
Ollaan siis oltu poikaystävän kanssa semmoset pari kuukautta yhessä, ja oon käyny heillä yökylässä useamman kerran ja hääki nukku meillä yhen yön. Silti, vieläkin, joudun käymään vanhempien kanssa kauheeta tappelua siitä että pääsenkö vai enkö. Otin tänään taas asian puheeksi, enkä tosissaan aatellu että se olis kesälomalla ongelma, mutta porukat veti taas sen "voit olla koko päivän mutta yöksi kotiin" kortin. Vaikka yritän selittää ja perustella että juu, nyt olisi kiva olla YÖTÄ keskustelu loppuun seinään kun vanhemmat ei osallistu. Ekalla kerralla ymmärsin heitä ihan hyvin, koska olen ensimmäinen lapsi kyseessä on eka poikaystävä, mutta nyt tuntuu siltä että menee naurettavuuden puolelle.
Oon tottunu siihen et voin jutella vanhempieni kanssa kaikesta, mutta nyt tilanne on toinen. Ahdistaa, kun vanhemmat suuttuu jostain mikä on itselle niin kiva ja tärkeä asia. Varsinkaan, kun en itse näe suuttumiselle mitään syytä ja he eivät semmosta kerro.
Onko tässä nyt mitään tehtävissä vai jatkanko vanhempien suututtamista vaatimalla että he edes kertoisivat JÄRKEVÄN syyn miksi en voisi taaskaan mennä?