eepsukkaa16.6.2017 13:37
1/2
Ylipääsemätön ihastus

Elikkäss oon koht 15-vuotias tyttö ja ihastukseni on myös samanikäinen.
Ollaa tunnettu tän jätkänkaa eskarista asti, ja oikeestaa oon myös tykänny siit tän koko ala-aste-yläasteajan. Välil oon toki ihastunu muihinki, mut aina vaa palaan siihe takas.

Ollaa harrastettu samoja urhelilajejaki sen kaa ja sen kautta meiän vanhemmat on tutustunu toisiinsa. Tää jätkä on eri yläkoulus ku mä, ja oikeesti esittää fuckboyta ja ylimielistä, vaik todellisuudes ei todellakaa ole semmonen. Sil on muijii joka lähtöö (ainaki tuntuu silt) sekä paljon kavereita.

Tää jätkä on tosi fiksu, hyvä koulus, meil on samanlainen huumori :D, myös erittäin komee ja pitkä. Oikeestaa mun unelma poikaystävä :/.

Oon kertonu sille joskus ala-asteel (:D) kyl et tykkään siit ja et voitasko tutustuu paremmin, ja se ei ainakaa myöntäny et se ois must tykänny, mut halus tutustuu paremmin. Yhtäkkii me ei puhuttu vuotee mitää ja oli tosi kiusallist nähä se ain.

Mun veli ja tää jätkä on ain treeneis kahestaa ni meen tarkoituksella mun veljenkaa puhuu jotai randomii, et saisin tän jätkän huomion, ja yleensä seki sit alkaa puhuu jotai mulle:D Ja Oon yrittäny myös puhuu sille snäpis, mut se ignooraa :) Treeneiski oon monesti menny puhuu, mutse vaikuttaa just silt et se haluis pois siit tilanteesta, joten en oo nyt lähiaikoin jutellu sille ollenkaa, meil on ainoostaa ollu tosi paljon katsekontaktei, mut eipä ne mitää kerro. Ain ku nähää senkaa jossai nii näyttää silt et se välttelee, mut silti se ain jää kii kattelemast mua.

Oon yrittäny päästä täst jätkäst yli monetmonet kerrat, mut se on ihan mahdotonta! Oisin varmaa päässy jo yli jos voisin mennä kysyy sen tunteist mua kohtaa, mut mitenpä meinasit kysyä ku ignooraa vaa.

Tiiän, et oon hukannu saakelisti aikaa siihe, mut ku en voi mun tunteille mitää. Tuntuu, et jos mun pitäis unohtaa se nii mun sydämest vaa lähtis palanen, kosk oikeesti tuntuu et se on mulle oikee ja mun sydämes on vaa paikka sille.

Huomenna taas nään tän jätkän ja tekis välil vaa mieli kertoo sille mun tunteist, mut en pysty ku ei se oo nii tunteellinen, ja pelottaa et nolaisin itteni. eikä se kait haluu viel seurustella niiku en mäkää haluu viel, mut pelottaa et se löytää jonku muun tytön. En kestäis yhtää kattoo jos se pussais jotai muuta muijaa...
Ja oon vaan jotenki suunnitellu eläväni tän jätkänkaa koko loppuelämän, kosk ei oo täydellisempää mulle. Tai ainaki jos mul ois joku toine nii miettisin ain tätä jätkää, et oispa se täs tilal...

En oo koska tykänny kenestäkää näin paljon, ja en tiiä mitä tehä, ku itken jokailta miettien mikä mus on vialla, ku se ei voi tykätä musta...

Onks teil mitää vinkkei mitä voisin tehä, et tää etenis suuntaa tai toisee?