Hupiolento18.4.2018 14:29
1/8
Yliaktiivinen kaverisuhteen ylläpitäjä?

Hei!

Mulla on pieni ongelma...

Olin viime talvella aika sulkeutunut ja masentunutkin, hyvin kyyninen. Oikeastaan pyörin pienissä piireissä jos näin voi sanoa.

Keväällä oon piristynyt ja oon iloisempi ja jaksan paremmin ylläpitää sosiaalista elämää. Ongelma onkin se, että tykkään kavereiden kanssa hengata, mutta uusia kontakteja on hankala solmia. Eli oon siis ambivertti (?) tai ainakin tällasen määritelmän sain muutamasta nettitestistä.

Viime aikoina kaverit on ollut vaisuja ja oon tuntenu itteni ulkopuoliseksi. Tänään kuulin, että oon vissin viime aikoina ollut tavallista puheliaampi ja enemmän äänessä. Ja sillee särähtävään sävyyn että se ois negatiivinen asia. Ja tätäkään en saanut suoraan itselleni tietoon vaan kiertoteitse.

Miten voisin saada jaettua sosiaalisuuttani siten etten vaikuta joillekin ylisosiaaliselta? Pitääkö mun etsiä uusia kontakteja ja pitää kirjaa siitä kenen kanssa olen tekemisissä minäkin päivinä? Itse nauttisin eniten tilanteesta, jossa voisin säilyttää nykyiset ystäväni ja pitää heihin usein yhteyttä sinkkuelämää-tyyliin.

Onko teillä ollu samanlaisia tilanteita, et joku pitää liian usein yhteyttä tai et teille on sanottu niin?