luminenkeiju6.7.2017 17:19
1/16
Yli 20v., haluaisin periaatteessa löytää jonkun, mutta tapailut aina tökkii mua ja pahasti!

Eli olen vähän päälle parikymppinen nainen enkä ole koskaan ollut pitkässä parisuhteessa. Tapaillut olen miehiä monestikin ja muutaman kanssa olen käytännössä jo seurustellut. Kuitenkin pisin tapailuni/seurusteluni on ollut vain muutamia kuukausia, ja sitten jompikumpi (yleensä minä) laittaa poikki.

Olen käynyt melko paljon deittipalstan kautta treffeillä sekä tavannut joitain baarituttuja. Mua jotenkin ärsyttää se sokkotreffailu. Aina pitää käydä samat litaniat läpi eli kertoa uudelleen ja uudelleen toiselle, kuka olen ja mitä opiskelen ja kohta jutut on jo tyyliin että mitäs kuuluu ja mitäs olet tänään puuhaillut. Mä tarvin omaa tilaa ja ärsyynnyn tosi helposti sellaseen viestittelyyn jonkun random tuntemattoman kanssa. Aina se uuteen ihmiseen tutustuminen ja kun ei onnistu niin next one. Ja paitsi viestittely myös tapaamiset tuntuu mielestäni lähes kaikkien kanssa tylsiltä. On tylsää, yhteisiä puheenaiheita ei juuri löydy. Sitä kahvittelua ja leffassa käyntiä ja koulusta ja säästä puhumista.

Tiedän kuitenkin mitä ihastuminen on. Oon ollut muutaman kerran tosi ihastunu mutta kohde on sattunu yleensä olemaan varattu tai muuten saavuttamaton. Haluaisin periaatteessa löytää jonkun mut kun kenenkään kanssa ei vaan tunnu hyvältä ja ihastun TOSI harvoin. Tällä hetkellä mua ärsyttää niin paljon kaikki nykyiset miesvaihtoehdot ja ajatus että jonkun kans pitäis ruveta nyt sitte seurustelemaan! Inhottaa suorastaan.

En kuitenkaan halua olla kenenkään kanssa vaan siks että olisi joku. Ahdistun "väärän" henkilön kanssa lähes heti.

Liekö tähän tapailun aiheuttamaan vitutukseen syynä väärät miehet, jonkin asteen sitoutumiskammo vai se että ei halua luopua omasta ajastaan ja olla jonkun kanssa kun on niin tottunut että saa olla vapaa ja tehdä mitä haluaa. Ei halua alkaa jakaa arkeaan ja olla lähellä ja pussailla ja kulkee käsi kädessä ja muuta lässynlässyn imelää romance skeidaa. :D Joo, nyt just tuntuu kärjistetysti tältä.

Muita samassa tilanteessa olevia?

Ja vinkkejä miten löytää kiva ihminen jonka kanssa ei vituta? Pitäiskö aloittaa uus harrastus mieluummin ku ettiä baareista ja tindereistä? Pitäskö vain lopettaa etsiminen ja luottaa siihen kliseeseen että se oikea tulee sitten kun vähiten odottaa? :D Maybe 30- tai 40-v. tätä menoo. Joo.