xs9f2evd19.7.2017 20:09
1/5
yksipuolinen rakastuminen, 19m

Morjees, tääl on 19v sälli Hyvinkäältä. Oon ollu pari vuotta ihan kusessa yhteen parivuotta vanhempaan tyttöön. Alussa kun alettiin tapaileen niin tuntu et sai vastakaikua, mut sitten se vaan hiipu ja hiipu ja loppujen lopuks ei enää juteltu yhtään. Kerroin siinä sitten lopussa että mulla on tunteita sitä kohtaan, viestillä kylläkin kun ei ilmeisesti riittäny f2f:p, mut anyway hän oli vaan yllättynyt ja eikä sen jälkeen koommin puhuttu.

Poistin hänet kaikissa mahdollisissa sosiaalisissa medioissa etten vaan nää enkä kuule hänestä missään, koska olin niin hirveesti ihastunut häneen ,että asiat jotka silloin vaati oikeesti keskittymistä(mm koulu, harrastukset) alkoi meneen ihan seinille. No nyt vuoden hiljaiselon jälkeen kyseinen henkilö on laittanut yhtäkkiä viestiä, tosin kun on ollut maistissa:D... no viisaana kaverina pyysin että voitas tavata et miten menee ja näin":)" kahviteltiin ja juteltiin mitä nyt vuoden aikana on tapahtunut joka oli ihan vitun iso virhe. Ei olisi pitänyt sopia mitään kahvittelua, nyt on vaan ihan helvetin kova ikävä ja jäätävät fiilikset tuli taas pintaan. joo, me ei oltu edes koskaan yhdessä, olin vaan ihastunut... mä en ymmärrä miten voi olla näin vahvat tunteet jotain kohtaan jonka kanssa ei koskaan edes seurustellut, mutta voin sanoa että ei ole ikinä ollut näin kamala olo. Mä en saa sitä pois mun päästä, en oo ees jaksanut laittaa uutta matoa koukkuun tuntuu vaan että hänessä on kaikki. Tuntuu ettei koskaan tule löytämään ketään ketään parempaa.

älkää jooko sanoko mitään aika parantaa paskaa vaikka se totta onkin, kertokaa miten ootte händlännyt tälläset tilanteet? Haluis mahdollisesti jatkaa oikeesti elämää siten ettei ole kokoajan raskas kipu rinnassa ainakun muistaa tai näkee jotain joka liittyy jollain tavalla häneen.. tiedän että joko märehdin kokoelämäni asiaa jolloin ainakaan ei paremmin mene, tai sitten jatkan elämää. ja olisin jatkamassa elämää jos vaan saisi hänet pois päästä.
toivottavasti joku saa hänet joka oikeasti kohtelee häntä miten naista kuuluu ja on täysin rehellinen ja luotettava:/

ymmärrän ettei ketään voi pakottaa tykkäämään kestään mutta tuntuu vaan niin pahalta että ensimmäistä kertaa elämässä kun tuntee jotain kohtaan tosi vahvoja tunteita kaikki päättyykin näin.


ps. enpä olis ikinä uskonu kirjottavani johkin keskustelu palstalle mutta halleluja tässä sitä ollaan.
pss. etenkään parisuhteista.. tullut ilmeisesti sen verran pehmeeks et tähän tää on mennyt:D