madelam24.6.2017 11:40
1/4
Yksinään

Oon nyt menossa tokalle luokalle toisen asteen koulutuksessa ja oon ollu aika onneton siitä asti, ku yläaste loppu. Mulla ei oo ollut enään pitkään aikaan ketään hyvää ystävää kenelle voisin kertoa ihan kaiken ja tehä aina vapaa-ajalla jota, ku yläasteella mun tosi hyvä kaveri porukka alko hajota, keiden kanssa vietin aikaa tosi paljo. Mulla oli kuitenki jo muitaki kavereita, mut en osannu arvostaa niitä tarpeeks ja enään en oo tekemisissä niittenkaa. Tunsin itteni vaa niin huonoks ja tylsäks niitten seuras, ku olin aina niin hiljaa ja en myöskää juoni ikinä niittenkaa, ku en ite juo. Musta tuntu siis etten oo hauska ja et oisin tosi tylsä kaveri.
Oon kyl ihan hauska tyyppi, jos on vaa oikeen laista porukka kenenkaa osaan olla oma ittenni, mut muutun aina niin ujoks.
Tällä hetkellä mulla on koulus pari kaverii, et en oo kuitenkaan ihan yksin, mut niittennki seuras tunnen et en kuulu porukkaa, ku ollaan niin erillaisia. Ne molemmat seurustelee, nii ne puhuu aina kahestaa niitten suhteista ja mulla ei oo mitään kokemusta ylipäätään pojista, et voisin mitenkään osallistuu keskusteluu ja jos ne ei puhu pojista niin ne puhuu juomisesta, josta mulla ei myöskään oo mitään kokemusta. Meijän koulussa on kyl yks kiinnostava poika kenelle haluisin mennä juttelee, mut en haluu saada pakkeja. Se on vaa niin komee ja vaikuttaa samanlaiselta, ku mä.
Haluisin vaan löytää jonkun hyvän kaverin, kenenkaa vois urheilla ja puhuu ihan kaikesta ja uskaltautuu vaa puhuu sille pojalle.

Kukaan ei tiiä oikeesti kuika onneton mä oon, ku en näytä ittestäni mitään ulospäin. Näyttelen vaan kaikkille, et kaikki tosi hyvin. Mietin vaan ittekseni tätä kaikkee ja unelmoin vaa, et mul menis paremmin.

Anteeks ihan sikana, et tää on niin super sekava ja niin huonosti kirjotettu. Mun pää on oikeesti vaan niin sekasin, etten jaksa enää aatella ja halusin tyhjentää vaa pään tänne.