hermanita27.3.2018 10:41
1/6
Yhteenmuutto poikaystäväni kanssa, HELP!!

Siis oon tässä nyt jonkun aikaa kaivellut netistä tietoa mutta vaikea löytää ihmisiä jotka ovat samassa tilanteessa kuin me.
Poikaystäväni on täysi-ikäinen ja itse oon 17-vuotias, käyn koulussa ja poikaystävä käy töissä.
Poikaystävälläni on kaksoiskansalaisuus (ruotsi&suomi) ja on kirjoilla siis Ruotsin puolella ja tulee olemaan vielä pitkän aikaa, sillä jos vaihtaa Suomeen kirjat niin ilmeisesti puolen vuoden sisällä tulee sitten kutsu armeijaan (?) Korjatkaa jos tieto on väärä.
Ollaan nyt kuitenkin sitten muuttamassa yhteen Suomen puolelle. Poikaystäväni tulisi maksamaan vuokran itse (ilman minkäänlaista tukea) ja minä tulen sitten auttamaan vuokran kanssa kun siihen pystyn (eli aika pitkän ajan päästä, mutta juttu on näin sovittu ja kaikille ok).

Ongelmana vaan nyt on se, että jos vuokrasopimus laitetaan mun nimiin, ja samoin minä olen ainoastaan kirjoilla vuokra-asunnossa, ja laskut maksetaan minun kautta, niin onko tässä menetelmässä jotain laitonta ja koko ajatus pitäisi heittää menemään, vai onnistuisko tämä ilman vankilareissuja? Ja mitä mieltä uskotte, että vuokranantaja olisi tästä? Kun kelalta ei kuitenkaan tule mitään tukea niin ei pitäisi sen puolelta olla ongelmaa.
Pelkään vain, että kun mennään asuntoja katsomaan niin eivät suostu tekemään sopimusta jos tämä käytäntö on jotenkin laiton?

Auttaa tyhmää hädässä :D