noaak16.7.2017 23:11
1/13
Yhen illan jutun jälkeen

Eli siiis. En oo varma kuinka vanhaa porukkaa täällä pyörii, mutta en oikein keksi muutakaan kanavaa kysyä kenenkään mielipidettä.

Pari viikkoa sitten yksi mies bongasi mut kaverin mystorysta ja kysyi kaverilta että lähenkö mä treffeille. Siinä naureskeltiin sitä ja annettiin olla. Humalaisen illan aikana lisäsin tämän jätkän kuitenkin snäpissä ja hän laittoi yhden snäpin "moi vaimo" mihin en humalaltani tainnut edes vastata.

Viikko sen jälkeen alettiin snäppäilemään ja juteltiin aika pintapuolisesti kaikesta. Homma eteni siihen pisteeseen että tämä jätkä oli tulossa keskellä yötä mun luokse kun luulin hänen läpällä laittaneen viestiä siitä että tulee tänne ja mä vastasin vitsillä takaisin että täällä oottelen. Jäätävään paniikkiin jouduin kun tää tyyppi oli hommannut kyydin ja tulossa mun luokse, joten joutusin tosi paskasti tekemään oharit ja sanomaan ettei onnistu kun eksä oli kotona. Ollaan siis vastikään erottu ja asuntoasiat kesken ja tämä tyyppi jonka kanssa olen snäppäillyt tietää sen.

No, mä nolona pahottelin seuraavana aamuna ja selitin etten ollut tajunnut tämän tyypin olleen tosissaan. Kaikki fine, totta kai kaveri oli hiuka närkästynyt mutta leppy siitä sitten. Sovittiin vajaa viikon päähän lauantaihin että menen sinne. Siinä sitten pari päivää snäpättiin aika intensiivistä juttua kunnes tämä tyyppi hiljeni yhtenä aamuna. Laitoin illalla snäppiä ja sanoin ettei se sillä tavalla mun asia ole, mutta onko kaikki ok. Tämä jätkä alkoi avautumaan miten sitä vituttaa kun ei ole päässyt aloittamaan yhteistä elämää kenenkään kanssa, varsinkin koska hänen pitäis päättää alottaako 5 päivän reissuhommat vai ei ja kerto että ihan itkettää kun on niin paska fiilis siitä että kun tuntuu ettei kelpaa kenellekään ja hän on ite niin vaativa. Ei osaa puhua, kun suuttuu niin ei suutu mitenkään pienesti, ei osaa puhua tunteistaan. Tämä tyyppi tekee 12h työpäiviä ja on ajatusmaailmaltaan aikalailla sellanen että nainen hoitaa pääosin kodin koska hän tekee pitkää päivää ja muutenkin heittää sovinistista läppää, mikä on mun mielestä ihan hauskaa mutta tähän ei tietty kaikki suostu. Siinä sitten hetken juteltiin tästä, mä sanoin että uskon että hänellekin on joku olemassa ja itse pidän häntä aika saaliina. Myös vähän avautusin omasta tilanteesta miten mäkään en ole mikään kummempi saalis (lapsi enkä oo mallinmitoissa, en kuitenkaan mikään sotalaiva) ja tämä jätkä jakso joka väliin kertoa miten seurusteli pari vuotta muijan kanssa kenellä on kaksi lasta. Jotenkin sain siitä sen kuvan että hän halus korostaa sitä että lapsi ei hänelle ongelma.

No seuraavana päivänä taas intensiivistä snäppiä, lähinnä siitä mitä hän aikoo tehdä mulle lauantaina. Sitten alko parin päivän hiljasuus. Pari harvaa snäppiä ja kun olin sitä katellu vajaa kaks päivää ni laitoin jotain snäppiä missä kysyin mitä kuuluu tms. Vastaukseksi tuli "hajottaa" ja kysyin että mikä. Vastausta ei tullut ja sitten laitoin sellatti puolittain tosissaa "ei sitten" ja muutama nauruhymiö päälle. Vastaukseksi tuli aika töykeesti yhyhy. Myöhemmin sanoi että ressaa vaan sitä reissuhomma asiaa ja mä vastasin että jos se stressaa niin paljoa ni miksi sitten sinne täytyy lähteä. Siitä taas vuorokausi aika hiljaa enkä mäkään mitään laittanut, ko. jätkä oli aiemmin sanonut että on vähän sellanen että kun haluaa olla rauhassa ni silloin myös haluaa olla ihan rauhassa joten mä kunnioitin sitä.

Sitten olikin perjantai-ilta, lähdin kavereiden kanssa ottamaan muutaman kun tältä jätkältä tuli snäppiä jossa kysyi että missä menen. Mä vastasin enkä ajatellut sen kummempia. Seuraava mitä tiedän on se että tää tyyppi seisoo sen baarin terassilla missä mä olen. Mä menin ihan pokkana halaamaan, olin jotenkin niin hämmentynyt ja vastaukseksi sain sellaisin vähän väkinäisen halin. No, ei mitään. Mä menin tilaamaan lisää juotavaa kun olin hetken siinä istunut kavereiden, tämän jätkän kavereiden ja tämän jätkän kanssa. Kun tulin takasin, istuin pöydän toiselle puolelle missä aiemminkin olin kun tää tyyppi sit taputti tuolia vieressään ja kutsui mut viereensä. Jotain sanoi mitä mä silleen rymistellen sinne terassille tulin. Kuiskaili korvaan, aina kun yritin katsoa muualle niin käski katsomaan häntä, silitteli reittä, hipoi huulilla etc. Oltiin jo aiemmin juteltu siitä miten tykkään että mies dominoi joten tuo käskyttäminen oli ihan ok. Siinä sama peli jatkui jonkin tovin, kunnes mun oli pakko mennä rauhoittumaan muualle. Kun menin takaisin kavereiden luokse, porukka oli jakaantunut kahtia ja jätkä oli hävinnyt.

Myöhemmin tuli snäppiä missä kysyi mihin olin hävinnyt. Siinä snäpättiin ja mä aloin humalapäissään tivaamaan mikä homman nimi. (Kiitos alkoholi) En ensin muistanut mitä hänelle olin laittanut, mutta tänään alkanut palaamaan mieleen. Olin selittänyt miten en oo hyvä tälläsessä ja haluan tietää mikä on homman nimi, koska välillä saa sen vaikutelman että hän ehkä haluais enemmän ja välillä sit taas ei saa mitään selkoa. Tässä taas iski tämän jätkän puheblokki väliin, ja vastaukset oli luokkaa "emt", "lähen kuitenki ajamaan sitä reissua" jne. No, annoin sit olla ja unohdin koko jutun onnellisesti.

Lauantaina otettiin taas, mikä on mun elämässä erittäin poikkeuksellista. Ilta siinä meni, porukka alko häipymään omille teilleen ja mä laitoin jätkälle snäppiä et mikä homman nimi nyt on, oonko tulossa hälle vai ei, että lähdenkö muiden kanssa toiseen kaupunkiin. Vastauksena oli "jos sä haluut mennä" ja mä vastasin että haluan tietää mitä hän haluaa. Siinä sit pientä säätämistä ja yhtäkkiä tää jätkä laittaa että onki kotona jo että oonko tulossa. Yritin sitten kysyä tulisiko vieressä olevaan paikalliseen ottamaan yhden (koska mua jännitti ihan helvetisti) ja mentäisiin siitä sitten hänelle. Vastaukseksi tuli jtn "ei sit, mä meen nukkumaan, muija ensin vinkuu ja sit alkaaki säätämää" no mä sanoin että oon kyllä tulossa, ettei nyt mee nukkumaan. Jatkuu kommenteissa.