pelhonen3.8.2017 13:21
1/3
Vuodatus

Meillä on kaveriporukka jossa on neljä henkilöä; 3 parasta kaveria ja minä. Se, että ne läheisempiä toisilleen kun mulle ei oo minkäänlainen ongelma, vaan se että ne tosiaan jättää mut ulkopuoliseks aika usein. Esim. Kun me yleensä jutellaan jostain, mulle ei vastata ja puheisiin ei reagoida mitenkään. Jos kävellään käytävällä, mä joudun kävelemään aina niiden takana. (+ne on joka viikko ulkona tekemässä jotain yhessä, mutta se mua ei oikeestaan ees haittaa)
Ollaan siis oltu tän saman kaveriporukan kanssa kakkosluokalta lähtien, ja mennään nyt kasille. Ollaan kaikki samalla luokalla.
Mä oon maininnu tästä mun ulkopuolisesta olosta jo pariin otteeseen, ja ne aina pyytää anteeks ja sanovat että koittavat muuttaa tapojaan. Mitään ei oo silti tapahtunut.
Eniten mua tässä ärsyttää, että mä en voi haukkua niitä kamaliks ihmisiks, koska ne ei oo. Ne on kaikki sellasia enkeleitä jotka ei oo koskaan tehneet mitään pahaa tai puhunu kenestäkään paskaa.
Kaveriporukan vaihtaminen on aika huono mahdollisuus, koska asutaan pienessä kylässä, jossa kaikki tietää toisensa ainakin nimeltä. Koulussa kaikki on jo lukittu omiin "porukoihin", eikä niitä yleensä vaiheta, tai ketään uutta ei oteta mukaan.
Mua ahistaa mennä kouluun, mutta pakkohan sinne on mennä. En oo niin lapsellinen että muutaman tirpanan takia jättäytyisin opiskelematta :D Olis ihanaa jos koko yläasteen vois vaan skipata ja voisin muuttaa pois koko helvetin kylästä.
Onko sieluntovereita?