cindynaa24.3.2018 17:14
1/6
voisko se ehkä tykätä musta?

oon ysiluokkalainen tyttö ja oon ollu melkein vuoden ihastunut yhteen meiän luokan poikaan ja koko tän ajan meillä on ollu silleen jotaki juttua. niinku esim. katsekontaktia ja ollaan juteltu.

mun ihastus on semmonen mun pitunen (n. 165cm), sillä on vaaleat hiukset ja siniset silmät. se harrastaa painonnostoa. sillä on tosi samanlainen huumorintaju kuin mulla. se on meiän luokasa semmonen vähän äänekkäämpi, mut aina kun mää puhun sille, se on semmone rauhallinen.

tosa vajaa viikko sitten me oltiin fysiikantunnilla ja tehtiin valo-oppiin liittyvää tehtävää, missä meiän piti muodostaa "teatterikiikari" erilaisista objekteista ja kattoa sen läpi taululle. meiät on mun ihastuksen kans määrätty kasilla työpareiksi fysiikassa ja jatkettiin samoilla pareilla nyt ysiluokalla. mun ihastus oli tosiaan istunu vähän lähemmäs mua, kun koottiin sitä "teatterikiikaria" ja sitten kun meiän piti kattoa sen läpi, mun ihastus siirsi sen tuolin siihen aivan mun viereen, silleen et meiän käsivarret koski hieman toisiaan. nyt jälkeenpäin kun mää mietin, se olis nähny kattoa siitäkin paikalta, missä se oli ennen sitä siirtymistä. Niin mää sitten mietein et oliko sillä joku muu syy miksi se istu siihen aivan viereen. mitä mieltä ootte?

tämmösiä saman tyylisiä tilanteita on ollu jo lähes vuoden ajan ja oon alkanu miettiin, pitäskö mun ehkä kertoa sille et tykkään siitä.