jokumoiiii9.7.2018 5:29
1/7
Voisitko seurustella tälläisen ihmisen kanssa?

Olen tavannut aivan ihanan miehen, joka kaikin puolin arvostaa ja kunnioittaa minua. En ole koskaan tavannut ketään, jonka kanssa olisi näin hyvin synkannut ja miehen seurassa tunnen oloni mukavaksi ja voin olla oma itseni.

Mies kuitenkin itse minulle suoraan kertoi, että hän on menettänyt luottotietonsa muutamia vuosia sitten nuoruuden hölmöilyjen vuoksi. Tällä hetkellä hän käy töissä tunnollisesti, ja painotti minullekin, että työt vievät häneltä aikaa, ja että ymmärtäisin että työt ovat hänelle tärkeitä hoidettavia asioita. Hän on jo maksanut velkojaan pois melkein 2 vuotta, vielä on maksettavaa, mutta asiat on hyvällä pohjalla, kun on työ ja tukiverkosto. Mies itse sanoi, että asia harmittaa ja kaduttaa, kun ne luottotiedot meni. Erilaisista elämäntilanteista johtuen yhteenmuutto jne. ei ole vielä mahdollisia moneen vuoteen, eli meidän kahden raha-asiat pysyy erillään.

Yhteenvetona siis, mies kertoi suoraan minulle hölmöilyistään, on jo maksanut velkojaan pois ja käy tunnollisesti töissä. Pystyykö sellaisen ihmisen kanssa seurustelemaan?