kirsikkakippo12.6.2018 18:25
1/8
Voinko sanoa tälle jätkälle enää mitään?

Tutustuin kuukausi sitten yhteen ihanaan jätkään, joka on koulussa tällä paikkakunnalla ja on ensi viikolla muuttamassa takaisin kotipaikkakunnalleen aivan toiselle puolelle Suomea.

Meillä on nyt ollut tässä sekä seksiä että ihan viatonta halimista, söpöilyä, ehkä jopa parisuhdetyylistä hengailua sen kuukauden ajan, joka kerta humalassa mutta ollaan kyllä viestitelty myös selvin päin. Ei siinä mitään, mutta noiden hellyydenosoitusten myötä oon nyt aivan korviani myöten kusessa tähän jätkään.

Viime viikolla tapahtui jotain, jätkä ei enää vastannut mun viesteihin eikä halunnut nähdä kun ehdotin tapaamista. Aika hanakasti sitten parin päivän ajan kyselin häneltä syitä muuttuneelle käytökselleen ja yritin selittää, että haluaisin tavata vielä ennen hänen muuttoaan takaisin kymmenen tunnin ajomatkan päähän. En saanut mitään järkevää vastausta, ainoastaan jotain ympäripyöreää kuten "katsotaan, ehkä".

Laitoin sitten vielä että sano vain ihan suoraan, jos ei kiinnosta ja et halua nähdä. Ei vastannut siihenkään yhtikäs mitään D: Miksei vain voisi sanoa suoraan? Onko peli nyt pelattu? Tekisi niin mieli laittaa hälle jotain viestiä jossa selittää jotain mun tunteista tai jotain...

Ja joo tiedän, olen epätoivoinen mutta myös niiiiin ihastunut etten voi ajatella selkeästi. En usko että voin vain antaa asian olla, ellen saa selvyyttä tähän tilanteeseen. Ollaan molemmat 21-vuotiaita.