hullunapoikii4.3.2018 14:02
1/4
voinko ees tykätä frendin exästä?

Okei en oo mitenkää ihan umpi-ihastunut, koska me ei nähdä kovin usein mut silti. Oon ruvennu nyt kelaa mun tunteita enmmän ja oon iha solmussa.
Mun entinen paraskaveri seurusteli tän jätkän kaa ehkä 2kk, mut eros sitte mun frendin itsetunto ongelmien takia. Eli ei eronnu mihinkää riitaan yms. No tää mun frendi sitte on vieläki ihastunu siihen poikaa, mut se on ykspuolista. Siitä erosta on nyt jo melkein 3kk. Se jätkä tykkää musta ja on kertonu sen monelle ja näyttää sen selkeesti.
Me nähtiin tällä viikolla muutaman kerra porukalla ja kyllähän se välillä mua katteli. Ei tapahtunu mitää ihmeellistä pari sanaa ja lähtöhalaukset vaihdettiin. Eilen sitte tuli lumet alas ja rysäyksellä. Mulle ruvettiin huutelemaan tästä pojasta ja musta kaikenlaista. Ja kaikki vihjali jotain.
No ei tässä muuten mitään, mutta kun tää mun frendi on tosi omistava ja ei haluu yrittää päästä yli niin en tiiä mitä teen. Tiiän et vaikka tykkäisin siitä jätkästä kunnolla se ei vaikuttais meijän väleihin varmaan mitenkään. Tää mun frendi on puhunu must jo siitä asti ku kuuli jotain huhuja. Ja niiden takia mulla meni välit yhen tositärkeen ihmisen kanssa, koska hän usko niitä juttuja.
Tää tyttö yrittää katkasta mun välejä kaikkiin joihin ei haluu mulla olevan yhteyksiä ja sen lisäks keksii musta ihan perättömiä juttuja, ja kaiken sen jälkeen esittää frendiä. En jaksais alottaa täst mitään draamaa joten annan vaan olla, mut mites tää jätkä?
Voinko mä tykätä siitä vai mitä mieltä te ootte? En kuitenkaan haluis satuttaa sitä tyttöä enempää vaikka sitä hän tekee mulle. Mitä te ite tekisitte?
Kiitos jo kaikille jotka on jaksanu lukee tän ja auttaa mua <3