rakkaussukka29.7.2017 20:01
1/13
Voiko ystävän parisuhteeseen puuttua??

Mulla on ystävä, joka on tosi huonossa parisuhteessa (seurustelusuhteessa). Suhde on etäsuhde ja he näkevät toisiaan aina silloin tällöin. He riitelevät aina erossa ollessaan tekstiviesteillä. Riita alkaa aina siitä, että ystäväni poikaystävä on mustasukkainen. Jos ystäväni menee juhliin kertomatta siitä etukäteen poikaystävälleen->riita.

Poikaystävä ei anna ystäväni majoittua kenenkään miespuolisen ystävän luona (edes homojen). Ystäväni piti yöpyä juna-asemalla yksin, koska ei saanut mennä ystävälleen yöpymään.

Nyt ystäväni on saanut erittäin hyvän työpaikan (josta unelmoinut jo kauan ja näki paljon vaivaa sen saamiseen) vuodeksi, ja työpaikka ei ole Suomessa. Poikaystävä sanoi ottavansa eron jos ystäväni ottaa työn vastaan ja nyt ystäväni harkitsee tosissaan työn jättämistä ja muuttamista poikaystävän kanssa yhteen (poikaystävä haluaa yhteisen asunnon). Ystävni on kuitenkin sanonut minulle monesti haluavansa matkustella vielä kun on nuori eikä muuttaa yhteen poikaystävänsä kanssa vielä vuosiin.

Joka kerta kun riita tulee ystäväni on erittäin maassa ja sitten taas kuitenkin sanoo että "se vaan rakastaa mua vähän liikaa, mutta siinä on niin paljon hyviä puolia".

Mua ottaa niin paljon päähän katsoa vierestä ystävääni ja kuunnella aina riitojen jälkeen samat laulut. Pitäiskö mun yrittää sanoa jotain kaverilleni vai antaa vain hänen tehdä itse omat valintansa.