Leo_Pardi25.6.2018 16:08
1/11
Voiko tilannettamme enään korjata?

Olemme seurustelleet vähän reilu vuoden, josta asuneet saman katon alla suurimman osan. Tilanne on se, että joudun rajoittamaan omaa toimintaani todella paljon miehen vuoksi.

Esimerkiksi: somen käytön olen lopettanut lähes kokonaan, ja kverisuhteet olen lopettanut kaikki muut paitsi kaksi.

Koen että osa nuoruudesta on jäänyt kokematta suhteemme aikana (täytän 19), koska mitään muuta ei voi tehdä kun istua kotona kaiken vapaa-ajan. Tahtoisin edes joskus käydä baarissa vetämässä pään täyteen tai vaikka vaan kahvilla kaverin kanssa (jos niitä olisi jäljellä)

Kumminkin rakastan avopuolisoani, ja pelkkä ajatus hänen jättämisestä tekee kipeää. En pystyisi kohdata ero tilannetta, sillä mies musertuisi aivan totaalisesti ja tuntuu että pilaisin hänen elämänsä. Kumminkin hän saa minun oloni tuntemaan rakastetuksi ja tärkeäksi, hän on ihana ihminen, enkä ikimaailmassa toivoisi hänelle mitään pahaa.

Siitä huolimatta tuntuu että riitelemme tai ainakin vähintään kinastelemme lähes päivittäin. Ja aina riitatilanteissa en vaan kykene hallitsemaan itseäni, sillä hän ja tilanne ärsyttävät minua niin paljon sillä hetkellä (mies siis toivoo etten huutaisi ja paiskoisi riidellessämme, mutta en vain saa hillittyä huutamista ainakaan)

Tänään salaa otin entiseen parhaaseen kaveriini yhteyttä, jota minä ikävöin todella ja kerroin asiasta hänelle. Hän sanoi ettei halua painostaa minua mihinkään päätökseen, mutta hän on huolissaan minun jaksamisesta aj hänen mielestä paras ratkaisu olisi erota. En kumminkaan itse tiedä mitä haluan tehdä, mitä tekisit itse tässä tilanteessa?