Qualitymonkey17.7.2017 18:45
1/6
voiko tää johtua huonosta itsetunnosta?

Nyt oikeesti haluisin tietää et mikä mua vaivaa D: Mulle tuli yhtäkkiä taas ihan kamala olo. Musta tuntuu etten ymmärrä mitään itestäni. Muutaman päivän on ollu taas sellanen vaihe et oon ihastunu melkeen kaikkiin miehiin jotka vastaan tulee. Jossain vaiheessa obsessoin vaan yhdestä jätkästä mut nyt taas obsessoin kaikista silleen et se ihastuminen ei kohdistu selkeästi yhtä kohtaan vaan kaikkia kohtaan. Sit vaan katon tubesta kaikkii videoita mis on mun ihastuksia (esim jtn julkkiksia).

Haluisin tietää et voiko tää kaikki johtua itsetunnosta. En oikeen ymmärrä toisaalta et mistä muustakaan? Äsken mul tuli kunnon sellanen sekoominen et oikeesti olin ihan sekasin kaikista miehistä ja sit yhtäkkiä tuli vaan vitun tyhjä olo ja alko itkettää. Nyt itken tässä sit ja mietin et kun kukaan ei oo koskaan tykänny musta. Vaikka toi ei ees oo sinänsä totta koska musta on kyllä tykätty mut ne on lähinnä suurimmaks osaks ollu jotain baaris olleit miehiä. En tiedä ainakaan et kukaan ois koskaan tykänny musta silleen pitkäaikaisesti tai silleen. Mutta just esim baarissa ja kaupungilla on kyl miehiä tullu vastaan jotka on sanonu et oon kaunis jnejne kaikkee tollasta. On kyl joskus pienempänä jotkut ollu ihastuneitakin muhun, ainakin siltä se vaikutti. Mut siis nimenomaan ihan lapsena. Oon 19 enkä oo koskaan seurustellu enkä mitään. En oo koskaan ees suudellu. Jollei lasketa ku yks mies suuteli mua tavallaan väkisin ku se oli ihan kännissä. Ja jos ei sellasia pieniä pusuja lasketa mut for real en oo koskaan suudellu. Enkä säätäny, enkä seurustellu enkä mitään semmosta. Varmasti on monia mun ikäsiä ja varmaan vanhempiakin jotka on kokemattomia eikä se mua häiritse sinällään, mut must tuntuu et mua jotenkin sattuu se. Se, etten koskaan saa huomiota miehiltä tai omasta mielestäni tarpeeks ainakaan. Ja kuitenkin ite koko ajan ihastun saamatta mitään takas.

Mua on kans kiusattu yläasteella mistä varmaan johtuu osittain et mun itsetunto on aika huono. Mut muuten en ymmärrä mikä mun ongelma on. Koska kellään mun tietämällä ei oo tällasta ongelmaa. Et ihastuis koko ajan kaikkiin miehiin ja siis välil kyl naisiinkin mut suurimmaks osaks mun ihastukset on miehiä. Ja mua itkettää lähinnä se et miehet ei vastaa mun tunteisiin, mut kyl mä tytöistäkin tykkään mut yleensä mun tunteet on vahvempia miehiä kohtaan. En ees tiedä oonko bi vai mikä mut en jaksakaan edes lähtee selvittää sitä enää, koska oon kamppaillut asian kanssa jo ihan tarpeeks kauan, siis monta vuotta, ja päätin unohtaa koko asian. En vaan tajua miks mua itkettää, tuli vaan tosi huono olo yhtäkkiä ja tuntuu et kukaan ei halua mua. Mä vaan aina ihastun kaikkiin ja kukaan niistä ei tahdo mua.

Ja en myöskään ymmärrä et mitä mä oikeen etin sillä et ihastun koko ajan? Huomaan sen että haluisin ehkä parisuhteen koska oon niin sellanen et mietin näit asioita niin paljon, mut sit parisuhde kuulostaa niin vaikeelta näin epävakaalle ihmiselle. Ja toisaalta liian tasaselta myös. Koska tiedän et loppujen lopuks ihastuisin kuitenkin muihin. Koska ihastun nytkin. Enkä osaa kuvitella itteeni niin että mun ihastuminen olis normaalia niin kuin muilla ihmisillä.

Musta tuntuu etten ymmärrä enää mitään. Ja toivoisin tällä kertaa asiallisia kommentteja mitä on tietenkin turhaa odottaa demistä, mut tein tän kesun vakavalla tarkotuksella. Haluaisin tajuta et mikä mua vaivaa. Ei siinä, oon luultavasti menossa terapiaankin mutta siihen on vielä aikaa, ensin pitää selvitellä taloudellisia juttuja. Todennäköisesti menee ainakin muutama kuukaus. Joten haluisin nyt kysyä täällä D: Että mikä vittu on mun ongelma? D: