catmeow21.7.2017 14:56
1/7
Voiko siskoni asennetta muuttaa

No joo. Siis tää tapahtu eilen.
Mä olin kotona mun siskon kaa (oltiin molemmat omissa huoneissa) ja isä tuli kotiin. No sit se pesi sen kädet ja huomas että käsisaippuaa puuttu aika paljon (olin kyllä tehny sillä jotain) mutta isä sit kysy meiltä että kuka oli käyttäny niin paljon käsisaippuaa. No, mun sisko oli alhaalla ja sano että mä tein sen. No joo, mä olin ainoo joka tuhlas sitä käsisaippuaa, MUTTA mun sisko oli käyttäny ylhäällä olevaa käsisaippuaa. Mun huonoks onneks isä ei melkei KOSKAAN pese sen käsiä ylhäällä. Mä lyön vetoo, et mun siskokin on käyttäny sitä käsisaippuaa johonkin.
Ja sit isä usko mun siskoa. No meiän kotona kaikki toimii vähän niinkun silleen, että se joka syyttää toista, niin isä uskoo sitä, muttei aina.
Jaa mun siskokin on käyttäny käsisaippuaa yhteen tarkotukseen myös. Mut ei oo kivaa kun sit tänään isä tuli kotiin ja huomas jotakin pöydän alla. Sitten se kysy multa että mitä toi on. Mä olin sillon ylhäällä ja menin myöhemmin alas. Isä syytti MUA siitä, että maassa oli sitä, vaikka mä olin aika varma, että mun siskokin oli tehny siellä jotaki.
Sit muualla pöydässä sitä töhryä oli, isä kysy mitä olin tehny. Lopulta paljastin sille, mutta mua tympii se että mun sisko syyti mua kaikesta, vaikka sekin oli tehny jotakin. Kun mä sanoin siitä mun siskolle, mun sisko sano: "En mä syyttäny sua".
No, muutenkin mun sisko on silleen taipuvainen ja aina yhtä äkänen. Voisko tätä korjata?? Siis tätä äkäisyyttä ja sitä että lopettaa mun syyttämisen.