eemmää13.6.2017 13:16
1/15
Voiko ihan hyvästä suhteesta lähteä?

Me ollaan oltu yhdessä 3v, asuttu yhdessä 2. Kaikki on periaatteessa hyvin. Poikaystävä välittää musta, meidän arki on ihan ok. Meillä on vaan tosi tylsää, eikä seksi kiinnosta pätkääkään. Mä kaipaisin välillä hänestä parempaa keskustelu- ja hassuttelukumppania, mut hän on rauhallinen ja nauttii hiljaisuudesta.

Mä oon tosi räiskyvä luonne, ja erityisesti silloin kun oon innoissani jostain kaipaisin samanhenkistä kaveria olemaan innoissaan mun kanssa. Tekis vaan välillä mieli ravistaa mistä olkapäistä ja kysyä mitä siellä päässä liikkuu kun kaikkeen pitää reagoida niin maltillisesti. Seksin puutteesta on puhuttu satoja tuhansia kertoja, ja on tullut varsin selväksi et ongelma on mun halujen puuttumisessa. Ei oo löytynyt syytä, eikä löydy. En voi käsittää miks tuntuu tältä, vaikka oon aiemmin pitäny itseäni aika seksuaalisena ihmisenä. Ei vaan sytytä kotona ollenkaan.

Saako perushyvästä mutta tylsästä ja seksittömästä parisuhteesta lähteä? En edes tiedä pystynkö... Mut oon vaan niin kyllästynyt olemaan "ihan onnellinen". Haluaisin että lempi leiskuis ja seksi ois ihanaa :(