käärmeenripuli9.5.2017 14:08
1/3
Voi vittu mun kaveri:( (vuodatus!!)

paras ystäväni jonka kanssa oltiin kuin paita ja perse jo 3-vuotiaana, aloitti seurustelun vuosi sitten. Olin iloinen hänen puolestaan, olihan hänellä rivi paskoja suhteita takanaan ja kerrankin oli löytänyt hyvän.

Ennen me saatettiin vaan lähteä keskellä yötä kävelylle puhumaan syvällisiä. Oltiin villejä ja laulettiin hiprakassa kesäöitä niityllä. Tiedettiin toisistamme kaikki ja kaverista näki, kuinka se nautti mun seurasta. oltiin juuri sellasia bimboja kikattelevia "supernaisia" joita ei jätkät kiinnostaneet. Tiedän että kuulostaa ärsyttävältä, mutta haluan vaan tehdä selväksi miten ystäväni sitten muuttui.

Viims keväänä suhteen alussa se oli vielä aikalailla oma itsensä. Pyys mua kylään, baariin jne. Jaksoi kehua kuinka elämä ois niin tylsää ilman minuu. Mutta kesällä kaveri lopetti yhteisen ratsastusharrastuksemme ja aloitti uuden harrastuksen. Fine. Mutta sen jälkeen alkoi tapaamisemme olla sitä että joko tekstaili kullan kanssa, tai sitten valitti kuinka haluaa niin nähdä sitä "Minnaa" sieltä teatterista. Sitten alkoi feidaamaan mua "Minnan" tai poikaystävän takia.

Nyt tilanne on se, että en tiedä kaverista enää mitään. Se opiskelee siis samaa alaa, mutta suunnilleen keskustellaan joko sen jätkästä tai siitä mitä söisi tänään. Villi kaverini on muuttunut jotenkin todella "angstiksi", musamaku muuttui heviksi, ja tatuointeja mitä vielä lukioaikoina inhosi, on ilmestynyt kolme kappaletta. Siis mulle ei oo mitään merkitystä vaikka sillä ois niitä 14556 kpl, mutta ajan tällä takaa sitä että koska se jätkä on aineita käyttävä elämää vihaava hevari, niin kaveri ilmeisesti ottanut siitä vaikutteita. Kaverin haaveet matkustaa maailman ympäri muuttuivat siihen että saa perustaa perheen. Nyhjää melkein 24/7 kultansa kanssa, (PAITSI kun on uusien ihq ystäviensä kanssa.) muuttivat siis yhteen.

Me ollaan nykyään niin erilaisia. Toimeen tullaan mut kaveri antaa kaikella tapaa ymmärtää et en ole osa hänen elämää. On unfollannut joka paikassa, varmaan vaan facessa ollaan kavereita? :D

parasta tässä on se, että joillekin kavereille sillä KYLLÄ ON aikaa. :-D tänäänkin koulussa se pyysi yhteistä kaveriamme Tallinnaan kanssaan. Mä istuin siinä vieressä, mutta kysymys oli selvästi osoitettu vain sille toiselle. Sitten kaveri tarjoutui kyyditsemään tätä tyttöä autollaan reissun ajan!
Sillon kun me oltiin vielä parhaat ystävät, niin oli yksi asia jota hän ei ikinä suostunut tekemään: tarjoamaan kyytejä. Ei ikinä. Se oli joko kummallakin oma auto tai ei autoa kummallakaan. Vastahakoisesti kalliista maksusta saattoi joskus heittää mut vittu 3 km päähän! Anteeksi, menee jo vähän tunteisiin.

Ja tiedoksi: mullakin on poikaystävä, mut mulle ystävät on aina kaikki kaikessa. Poikkis ei ikinä, ikinä mee niiden ohi. Ja kerron huoleni ensisijaisesti parhaalle ystävälle. No siis, kertokaa toki vastaavia kokemuksia, vertaistukea tai jotain. Joo oli provosoiva ja ärsyttävä aloitus mutta pahoittelut nyt.