becauseimhappy28.5.2017 15:33
1/4
Vituttaa poikaystävän käytös

Ollaan seurusteltu poikaystäväni kanssa vähän päälle kolme kuukautta ja ainakin mun mielestä meillä on menny oikeinki hyvin.

Tänä viikonloppuna olin ite toisella paikkakunnalla kummityttöni rippijuhlissa ja poikaystävä paikkakunnalla, jossa asumme, eri kämpissä tosin. Rippijuhlat loppuikin sen verran aikasemmin että pääsin samana iltana tulemaan kotiin. Laitoin poikaystävälle viestiä että missä se menee, ja oli kuulemma kavereidensa kanssa iltaa viettämässä. En ajatellu sen enempää joten sanoin hyvät yöt ja menin nukkumaan. Seuraavan päivän olin kotona ja kun ei poikaystävästä kuulunu mitään ni laitoin tälle viestiä. Oli kuulemma edelleen ystäviensä kanssa ja saisin liittyä seuraan jos halusin. Lähdin sitten ulos poikkista ja tämän kavereita vastaan ja yllätysyllätys kaveriporukassa, jonka piti olla miesten oma porukka, oli muutama nainen mukana. Poikaystävä ei tullu ees halaaman mua kun se huomas mut, valitti vaan kun en ollu soittanu eilen. Yritin sitten kertoa että menin aikasemmin nukkumaan kun olin sen verran väsyny, muttei poikkista kiinnostanu.

Mentii sitten koko porukka yhteen puistoon ja siellä poikaystävä ei huomannu mua ollenkaan, ihan kun olisin ollu joku tuntematon. Puhu kavereittensa kanssa, lainasi takkia muille naisille, vaikka ite oli mut paikalle pyytäny. Aloin pikkuhiljaa tehä lähtöä kun en enää viittiny jäädä yksinäni. Sanoin lähdöstäni poikaystävälle, joka vaan sanoi heipat eikä edes halannu. En tiiä häpeskö se mua vai mitä, mutta ihmeellistä käytöstä kumminkin. Tää tapahtu siis eilen, ei olla sen jälkeen paljoa puhuttu. Nyt tarvitsisinkin teijän mielipiteitä että mitä on meneillään?