marrmelade12.5.2017 20:14
1/5
vituttaa olla aina se ulkopuolinen

Ah miten ihana perjantai ilta, yksin kotona seuraten muiden menemisiä ja juhlimisia snapchatista ja muualta sosiaalisesta mediasta :)!
alkaa pikkuhiljaa tympimään ja vituttamaan kaveriporukan kohtelu. kuulun suht isoon tyttöporukkaan, jossa hengataan ja sovitaan menemisistä ja tulemisista ja aika usein bileissäkin ollaan juuri tällä porukalla. oon kuitenkin vasta tämän kevään aikana alkanut tajuamaan, että mä en ole se jota pyydetään ja kutsutaan ylipäätään minnekkään. kyllä mä pääsen bileisiin, jos kysyn, ja kyllä meillä juttu luistaa vaikka viestitellessä, mutta tuntuu turhauttavalta että joudun olemaan aina se joka kysyy pääseekö mukaan tai mitä tänään tehtäisiin.

olen myös havainnut, että lähes jokaisella tämän tyttöporukan jäsenellä ja sen ulkopuolisillakin kavereillani on jokaisella ainakin yksi sellainen "sydänystävä", johon voi aina luottaa ja jolle kerrotaan kaikki, ja jonka kanssa vaan ollaan niin paita ja perse kuin mahdollista. mulla ei ole ketään sellaista. on näitä kavereita kyllä ja snäppistreakkeja ja opiskelukavereita joten en nyt ihan yksinäinen ole, mutta ei ketään sellaista jonka oikeasti tietäisin olevan aina tukena ja joka ajattelisi minusta samoin: että ton kanssa kyllä haluan viettää aikaa ja tolle voin kertoa kaiken.

minulla on poikaystävä, joka kyllä täyttää ystävien jättämän aukon, mutta karu fakta on se että olen järjettömän riippuvainen hänestä. hänelle uskoudun kaikesta ja vietän paljon aikaa, mutta hänelläkin on laaja kaveripiiri enkä haluaisi roikkua hänessä jatkuvasti. kaipaisin edelleen samansukupuolistakin ystävää, joka tukisi silloinkin jos vaikka ero tapahtuisi.

on vaan herännyt sellainen kysymys, että jos lopettaisin alotteiden tekemisen tai suhteiden ylläpitämisen, oisko mulla enään yhtään näistä kavereistakaan, vai tippuisinko vain porukasta (todennäköisesti kyllä.) tuntuu turhauttavalta ja surulliselta. mulla on muutamia kavereita tämän porukan ulkopuoleltakin mutta heillä on omat piirinsä ja porukkansa + poikaystävän kaverit joiden kanssa tulen kyllä toimeen, mutta he ovatkin pääsääntöisesti miespuolisia ja viettävöt usein aikaa tämän kyseisen tyttöjengin kanssa esim. tällähetkellä poikaystävä on kavereidensa kanssa tyttöjengin seurassa jossain ja mua välteltiin lähes koko ilta eikä pyydetty mihinkään :D

entiedä jaksoiko kukaan lukea loppuun mutta kohtalontovereita tai lohduttavia sanoja kaipailisin vain D: