Tympii6.5.2018 21:02
1/13
Vituttaa kun mies ei ymmärrä puhetta

Olen hellyydenkipeä 22v nainen joka asuu avoliitossa kihlattunsa kanssa. Kaikki toimii muuten, mutta yksi asia on jäänyt turhauttamaan.
Seksi. Jos nyt ajattelet ohhoh mikä aihe.. lukisit ensin loppuun tai lähdet heti.
Seksi on ihan.. ok. Mutta se että ennen Aktia mies saattaa sanoa että Panettaa ja kun kerron että joo muakin, niin tulee ajatelleeksi jo että ei vittu tästä tulee samaa paskaa. Nimittäin;
Mies haluaa toki että kiihotan häntä ja on tyytyväinen, mutta kun olisi mun vuoro, hän kysyy vaan että ooksä märkä ja kokeilee sormella. Ehkä suutelee vähän, hipaisee rintoja ja sormettaa ja vaikka tietää että en kostu siitä niin ei.. se pitää sitte kelvata. Sattuu ajatuskin.
Tänään sitten sanoin että menepäs selälles ja kun mies totteli, mä aloin kiihottamaan häntä. Suutelu huulilta, kaulasta, rintakehästä alaspäin, vähän ylemmäs, siirryin ihan munan viereen, mutta sitten siirryin jalkoihin enkä heti mennyt sinne itse nautinnon lähteeseen ja lopetin suihinottoon. Kosketin kirjaimellisesti kaikkea mahdollista hänessä. Sitten kun lopetin sanoin että mä haluan sulta tällaista huomiota ja kosketusta, mies nousi seisomaan ja suuteli ennen kuin tokaisi hämmentyneenä että
"Mähän annoin sulle jo eilen ja aamulla." Niin, hän suuteli, siirtyi rintoihin, sormetti, ehkä joskus antaa suuseksiä ja siinäkin kysyy että tuliko sä jo ja se olisi siinä. EI! sit ku kysyin että tajusitko ollenkaan mitä tein ja sanoin sulle? Vastaus oli ei.
Millä ilveellä mä saan sen tajuamaan että mussa on vittu kaikkea muutakin ku huulet rinnat ja pillu? Oon jopa sanonu et voisitko sä edes kaulaa huomioida enemmän ni on luvannut vaan mitään ei oo tapahtunut vaikka kaikkeni oon yrittänyt.

Kertokaa teenkö mä jotain väärin kun alkaa tuntua että kyllä se muita TV tyttöjä mielellään hyväilis ym. Mutta sitten taas.. niin. Apua? Kohtalotovereita?
Ps. Anteeksi purkautuminen, vituttaa liikaa. Kokemuksia?