Porsuk23.3.2018 14:44
1/4
Vituttaa etten harrastanut irtoseksiä ennen suhdetta

Olin todella epäseksuaalinen 18-vuotiaaksi asti. En vain ymmärtänyt mitä viehttävää seksissä oli, lisäksi en uskaltanut olla omien itsetunto-ongelmien takia kenenkään edessä alasti.

Noh, onneksi aloin kasvaa siitä 18-vuotiaana yli. Lopulta seksi alkoi kiinnostaa. Kokeilin seksiä.. ja jäin sen saman ihmisen kanssa suhteeseen. Ihanaa, eikö? Ongelma on se, että haluaisin kokeilla muita nyt, kun seksuaalisuuteni on oikeasti lähtenyt kukoistamaan. Kokeilla naisia ja miehiä. Poikaystävällä oli ennen minua monia suhteita. Vituttaa kun ei voida keskustella niistä tasapuolisesti, musta ois hauska kertoa ja kuunnella tarinoita kännipanoista ja paskasta saunaseksistä tai vaikka siitä, kuinka menetti neitsyyden. Mulla ei oo mitään uutta kerrottavaa poikaystävälle, nyt se menee aina siihen että musta tulee mustasukkainen kun poikaystävä on _rakastellut_ niin monen kanssa, ja multa puuttuu se kokemus kokonaan. Ehkä jos poikaystäväkin ois ollut neitsyt, niin oisin tyytynyt tilanteeseen. Mutta oon vaan niin utelias näkemään ja kokemaan samoja asioita kuin hän aikoinaan. Asiaan vaikuttaa myös se, että poikaystävä oli mun ikäisenä yhtä kokematon, mutta eli villit sinkkuvuotensa 18-vuotiaasta suhteemme alkuun saakka. Mä taas oon just baari-iän saavutettuani päätynyt suhteeseen.

Suhde voi hyvin ja avoin suhde on mietinnässä kanssa, mutta silti ehkä vähän ärsyttää että tähän piti mennä. En haluaisi "pettää" poikaystävää, en haluaisi osoittee ettei poikaystävä riitä. Siksi lähinnä kaduttaa etten yhtään aiemmin saanut seksuaalisuudestani selkoa.

Äh, ymmärrättekö yhtään? Mitä te ajattelette asiasta?