Mörökö24.6.2017 21:04
1/4
Vittumainen tilanne kaverin kanssa

suhteet koska kaverisuhde

Elikkäs mul on nyt tosi vittumainen tilanne mun kaverin kanssa. Nimetään hänet nyt vaikka "Kaisaksi". Ollaan siis lähössä parin päivän päästä riparille. Mä en tunne leiriltä ketään muuta ku tän Kaisan enkä oo ees samassa koulussa. Mut tosiaan Kaisa tuntee kaikki tält riparilt paremmin tai huonommin. Eli siis oon koko ajan olettanu et Kaisa on mun "turvana" ja tälleen tuol leirillä.
Tänään sitte kysyin sillee vähän niinku varmuuden vuoks et kai sä nyt sit istut mun vieres bussimatkalla (on siis parin tunnin bussimatka). Mut hän onki jo sopinu istuvansa toisen kaverinsa kanssa! Kysyin sitte et kai me sit koitetaan päästä samaan huoneeseen kuitenki (4hengen huoneet). Vastaus oli "no katotaan vähän". Niinku mitä vittua?? Ollaan jo täs puol vuotta mietitty kuin kivaa meil tulee ja näin ja mitä tehään vapaa-ajalla ja nyt en ookkaan enää varma et haluuko hän ees olla mun kaa koko leirillä!
Eli kertokaa et koitanko nyt sit tunkee tän Kaisan ja sen kavereitten porukkaan vai oonko yksin vai etinkö ihan uuden kaveriporukan? Ja kertokaa viel et ylireagoinko, onhan tää nyt kai vähän jo first world problem :D